"En Starbucks coffe under morgonrusningen"

En Starbucks coffe under morgonrusningen... en helt vanlig kaffe. Eller vanlig? Nä, den är inte vanlig, den har ju ett coolt namn, med något grymt tillbehör, så som: "Mocafrappakappatappachino med en twist av lemon" Det är ju sådana som folk köper sig en i morgonrusningen. Alltså inte i Sverige, fast vi dricker mest kaffe i världen sett till vår befolkningsmängd. Men ändå så har inte vi sådana häftiga kaffesorter, med sådana där coola namn. För det är USA som har det, speciellt New York, där har alla en sådan på morgonen, en kaffe där... speciellt en sådan där med coolt namn som kostar typ 2,50 bucks... Alla coola, viktiga och heta människor i NY börjar dagen med sådana, alla! Annars så är man ingen, kommer en person springande med en portfölj, Starbucks-kaffe och pratar med någon i en öronsnäcka.. då vet man att han i den sekunden tjänar pengar... eller kanske förlorar, det är det som är så spännande, med New Yrok, för man vet inte riktigt, kanske så lever han den amerikanska drömmen, eller så gör han det inte.

Att vara en Starbuckscoffe drickande affärsman i New York är status, för då har man lyckats. att lyckas är otroligt viktigt i en stad som New York, annars så klarar man sig inte länge, den äter upp dig, denna vackra och underbara stad. Att vara där, i New York, är som att vara i universums mittpunkt... Jag är inte där, jag har inte vart där. Men. Jag kommer vara där snart, inom en snar framtid. då kommer jag att ta mig ut i morgonrusningen, på väg till ett skönt jobb, med en Starbucks-kaffe i ena handen. En Starbuckscoffe... på morgonen... varje morgon... Vilket kan vara lite konstigt, med tanke på att jag inte gillar kaffe. Men vem vill inte vara en sådan där Starbucks coffee drickande invånare i New York, speciellt när de har så där coola namn, namn som: "Mocafrappakappatappachino med en twist av lemon" En starbucks coffe under morgonrusningen.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Skvallerblogg

Mmmm, Starbucks-kaffe är GOTT!

Postat av: Angelica

Mmmm.... jag har faktiskt varit manager på Starbucks inne på Victoria station... det ÄGER, eller hur?! "Mocafrappakappatappachino med en twist av lemon" har jag tyvärr aldrig gjort, men försök att göra en "venti triple shot semi-skimmed dry extra hot hazelnut cappuccino" på två sekunder med en kö ut till dörren klockan kvart över sex en torsdagsmorgon... hi hi

2005-12-10 @ 00:09:31
URL: http://www.blondieangel.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback