Nobelfesten - Sluta sända den SVT!

Igår var det den kända och omdisskuterade Nobelfesten. Själv var jag inte där... (vilket inte är så konstigt) Jag avr hemma hos min kära syster och åt lasagne, vi firade hennes födelsedag, hon turnade 22.. vilket är trevligt. För henne haha. Men alltså, då när jag såg påNobelfesten på TV, varför har SVT tagit in Ebba Von Sydow? Hon satt där och gjorde bort sig själv, jag bryr mig inte om man kan ha en klocka till en frack eller om det halsbandet går till den klänjningen. Hon är mest irriterande.

Det var lite roligt att man fick se hur kungaparet har förändrats under åren, alltså till både utseende och klädsel.  Kungen var sig lik alla år, när de visade bilder år för år, hur kungafamiljen sett ut under alla Nobelfester. Drottningen hadde alltid nya klänningar lika så prinsessorna. Detta visar hur lätt det är att vara man, man behöver inte ora sig en massa, det är bara att ta det man ahdde förra året. Sedan så fick man ju tyvärr så hur Prinssensan Lilian har blirtt sämre, hon gick saktare och saktare, sjönk ihop mer och mer för varje år de visade. Stackars Lilian, undra hur länge hon kan stå själv, snart blir det rollator för henne.

Men som sagt, SVT sluta sända den, det är inte kul att titta på människor som äter, man vet att alla dessa människor satt där och hoppades på att de inte skulle göra bort sig. De vet ju att det fanns fler stycken kameror som seglade runt och filmade. Stackars alla dessa människor, som sitter där och hopaps på att den 89 åriga bordsgrannen ska höra vad de säger samt att man ska slippa mata dem. Kul för våra kära prinsessor, de verkar ju ha svin kul mellan två 70 åriga gubbar, som pratar om fysik och en massa sådant. Jag undrar hur mycket de förstår. Men vadå? Klart de utstår en kväll på ett helt år för att sedan kunna hänga på Stureplan med sina vänner och supa upp våra pengar, de pengar som vi svenskar förser kungahuset med. Så en liten uppoffring är nog inte så jobbig. Själv var jag glad att jag inte avr där, jag åt mycket hellre lassagne än en massa gåslever eller vad nu kan ha tänkas vart.

Sedan så ska jag avslutningsvis försvara Nobelmiddagen. Varför ska vi inte ha den? Vissa vill föryngra pristagarna och göra den mer allmän där alla kan få gå. men det skulle ju inte gå. Det har priset ska ju gå till någon som ägnat sin livstid åt att forska eller gjort något bra. Att de inte ska få priset vore ju absurt, klart att de lika gäran som skådepelare vill ha en Oscar, vill ha ett Nobelpris som tecken på uppskattning! Men SVT, sluta sända Nobelfesten, den avr ju hur trist som helst att se på. Den tar upp tid som skulle kunna spenderas åt annat.

Just ja, som ni aknske alla såg så var Laila Freiyvalds där, hon fick komma minssan, vilket jag inte har något emot, men jag ahr en teori till avrför hon inte har avgåt från sin ministerpost, det var ju för att hon ville gå på Nobelfesten, annars så hadde ju inte fått minglat med gräddan av de fina och adliga! Smart Laila!

Med det så avslutar jag detta inlägg...

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Fralle -

No more mrs Freivalds for Statsminister?

2005-12-16 @ 13:13:47

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback