Såg nyss en film, "51:st state"

"51:st state"  var helt okej, Samuel L Jackson är otroligt begåvad skådespelare, de må jag säga.. även om jag är lite mer svag för Morgan Freeman och Michel Douglas... haha Men filmen var som sagt helt okej och får 3F av mig... Helt klart sevärd, även om den slog rekord i att använda ordet "fuck" och alla dess nöjningar. Så många "fuck" (och böjningar av "fuck") har jag aldrig, aldrig hört i en och samma film, det är verkligen i varenda mening, i alla fall så gott som. Skit i det "fula" språket och se på filmen... så är det en kanon film! Fast den är ju så klart bra, dels för det fula språket och dess dialekter, samt Samuel L Jackson som lyfter något enormt...

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Hela texten i "Advertising space" är skön, fast en som är ännu bättre är en av mina favoriter, första raden i "Finns det lite stolthet kvar finns det också hopp om bättring":
"Dom säger att, för varenda natt, som går blir världen sämre.....men då säger jag, att det e väl bra, för då kan vi göra bättre". Det kallar jag skön inställning!

Postat av: Citronsaft

Haha, tackar och bugar, fast är inte så bra på att skriva nya inlägg ofta :) .. Din blogg är inte så dum den heller. ;)
Take Care

2005-12-17 @ 16:35:25
URL: http://citronsaft.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback