Sammanfattning av Fotbollsgalan!

Det var en otroligt trevlig fotbollsgala, fast ändå den sämsta hitills... jag saknade en man bland programledarna (mest för att man är van vid att det är minst en man)... men de skötte sig bra. Galan var trevligt arrangerad och TV4 lyckades, visst finns det massor som kan bli bättre, men man kan ju inte få allt. Men om inte våra stjärnor vill dyka upp så är det ju ingen idé att fortsätta att ha en.

Här är samtliga vinnare i galan:

Här är årets...
...guldbollvinnare: Zlatan Ibrahimovic, Juventus. (Han är helt klart en klar vinnare, även om jag ville att Teddy Lucic skulle ta hem den)

...diamantbollenvinnare: Hanna Marklund, Sunnanå. (Otroligt duktig spelare, helt klart värd priset)

...målvakter: Andreas Isaksson, Rennes, och Hedvig Lindahl, Linköping. (Isaksson är en av världens bästa målvakter, helt outstanding, Hedvig har vart bra i Svenska landslaget också hon kan bli stor)

...backar: Teddy Lucic, Häcken, och Hanna Marklund, Sunnanå. (Teddy var ju ett klockrent val, jag gillar han, han är alltid bra!. Hanna sköter sig bra i försvaret, hon kan sin sak helt enkelt)

...mittfältare: Fredrik Ljungberg, Arsenal, och Malin Moström, Umeå. Det avr väl ingen överasking att Fredrik skulle få det här priset, även om jag kände lite för Tobias Linderoth. Fast Ljungberg är också värd det. Malin är otroligt skicklig och målfarlig, en bra spelare)

...anfallare: Zlatan Ibrahimovic, Juventus, och Hanna Ljungberg, Umeå. (Zlatan var ju självklar på det här priset, Hanna har också vart en av de bästa kvinnliga anfallarna och är självklart värd det)

...tränare: Kjell Jonevret, Djurgården och Andrée Jeglertz, Umeå. (Båda är otroligt bra)
...nykomling: Mattias Bjärsmyr, IFK Göteborg. (Har bara sett lite av honom, men han verkar vara ett tillskott till svensk fotboll)

...genombrott: Caroline Seger, Linköping.(Caroline är ju en bra spelare, som just precis fick sitt genombrott i år, men jag är inte så insatt i damfotbollen...)

...mål: Daniel Sjölund, Djurgården. (Snuggt mål... tavla av Asper... fast ändå inte. Även om det fanns snyggar mål, det här målet borde ju varenda spelare med lite bollkänsla kunna sätta.)

...domare: Peter Fröjdfeldt, Eskilsutina, och Jenny Palmqvist, Göteborg. (De är ju Sveriges bästa domare)

...fair play-pris: Gefle, Kif Örebro och Gais. (Känns jätte kul att KIF fick den här utmärkelsen, även Gefle och Gais förtjänar den)

Tidernas guldboll vanns av Henrik Larsson, nu i Barcelona. (Jag tycker att han är värd den, med den spelförståelsen, tekniken, viljan uppskattningen och ödmjukhet som han besitter så är han självklar. Guldskon, Guldbollen m.m har Henrik plockat hem. Han har tagit sig tillbaka från två knäskador! Starkt jobbat... Henrik du är värd den här utmärkelsen)

Jag måste bara säga att Micke Persbrandt stal showen, han har en otrolig karisma! Kul att Sir Bobby delade ut priset...  Sedan ska det väl sägas att Gunnar Nordahl var en av mina aspiranter på Tidernas Guldboll...

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska sluta läsa din blogg nu, för du skriver saker jag blir irriterad på sån i helsike, så nu har du förlorat en av dina läsar tack vare din lack of knowleadge i fotboll !

2005-11-15 @ 15:53:03
Postat av: ö

Det här var bland det sämsta jag någonsin har läst.

Postat av: Fredrik

haha... fotboll skapar alltid osämja... men a man got his rights to have an opinion... Varför slutar du läsa? Vad var det du irriterade dig på? Utveckla!

2005-11-18 @ 22:47:43
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback