Grattis Henrik Larsson, 34...

Larsson... som gjorde sitt första mål i årets La Liga... Larsson som inte gjort mål sedan 3 oktober 2004. Då var det mon Numancia, den här gången så var det mot ett Malaga som inte ville släppa in bollen i sin bur.

Barcelona tog ledningen i den 82 minuten genom Ronaldinho på straff, en straff som han filmade till sig.... Bara 6 minuter senare så passade samma man fram till Henrik Larsson, det var en fin djupledsboll som Larsson fick tag på och vände bort (brottade sig förbi) försvararen, med snygg chipp så gjorde han målet... en chipp som seglade över Malagas fenomenala målvakt, målet var snyggt....

Larsson var överlycklig och likaväl hans lagkamrater... Att Larsson gör mål igen är viktigt... inte bara för Barcelona utan även för Sverige!

Återigen grattis Henrik, till ditt första La Liga mål den här sässongen...

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Christina

Henke är min favorit...och såg målet för en stund sedan på TV. Jättekul!!! ...och snyggt var det. Grattis från mig till Henke

Postat av: Anonym

Herregud är du barçelonista lr henkefan? Visst är det braq för Sverige men att vara som svenska journalister som är henke och zlatan kåta är ingen bra sak.

2005-10-27 @ 14:10:09

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback