Larsson, rakt in i Sveriges alla hjärtan

LarssonHenrik Larsson... mannen som kom tillbaka, twice! Efter två knäskador så har Henke ändå lyckats komma tillbaka, det är helt otroligt. han är i perfekt form, även om han inte har sin spets kvar... ni vet den spets som slog in bollarna i alla lägen! Larsson får ca: 20 minuters speltid per match i Barca, räcker det för spel i VM? Kanske, titta på Teddy "Sveriges bästa back" Lucic... han hadde lite speltid i nästan 1 år, men blev ändå bättre under den tiden. Ska Larsson spela i landslaget, nu när han har så lite tid? Experterna: Nej, släpp fram yngre! Lagerbäck: Klart han ska spela, Henke är fortfarande vikmig! Svenska folket: Henke ska spela så är det bara!

Varför får Henke ett sådant stort stöd från de som betyder mest, Lagerbäck och folket?
Henke är alltid Henke... frågar man personer som inte är så insatta i fotboll, vem deras favospelare är, så får man svaret:; "Henrik Larsson" Som sagt, Larsson är Larsson, han kommer aldrig lämmna våra svenska hjärtan, så är det bara! Inte Lagerbäcks heller för den delen. Larsson ska spela, han ska spela så är det bara! Han jobbar så mycket "osynligt" Det är vad jag älskar med honom, det och hans otroligt bra inställning till fotbollen, samt hans uppförande på planen. Bättre fotbollsspelare finns inte, Henke är Henke!

Kommer Henke få spela i Barcelona?
Japp, han har de kunskaper som behövs, snart inser Reijkart att Henke behövs på planen, han bidrar med så otroligt mycket mer där än att sitta som bänkvärmare, det är inget jobb för en hjälte, en hjälte som heter Henrik Larsson!

//Fredrik


Kommentarer
Postat av: Maja

jo för tusan. det kommer bli en skön dag! ;D


Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback