Salo, Hedman och Mellberg... syndare???

hehe. här var vi visst upprörda märker jag, men om vi vänder på det hela. om alla resulatat hade gått emot istället? hade du fortfarande varit så förlåtande och hyllat mellberg då? kille tjänar miljoner om året för att kicka boll, då jävlar ska man inte försöka leka maradona guds hand och hela den skiten! nej du, tycker du tommy salo och magnus hedman är bra målvakter också? .. nu hoppas jag nästan på att finland rinner igenom som ett såll! och att island spöar oss med flera mål så vi slipper vm, sen kan du hylla mellberg och hans strålande försvars spel bäst du vill!
Från:Kalle



Svar:
Låt oss vända på det igen... nu spelade Mellberg, då blev det 1-0 till Kroatsien, om Mellberg inte hadde spelat så hadde det blitt 3-0 till Kroatsien, då kanske du inser hur mycket han gör. Men visst är det inte rätt att ta bollen med handen, men jag tvivlar på att han gör det igen. Alla gör någon gång misstag, det är något man får accepetera! Salo och hedman är bra målvakter, annars hadde de inte vart med om de som de varit. Salo hadde otur lika så, tyvärr så lyckades Salo inte komma tillbaka till sin super form. Hedman har jag altid gillat, han är en bra målvakt.

Själv hoppas jag inte att Finland släpper igenom som ett sål... även om det inte kommer spela någon roll, Sverige vinner ju med 3-0 mot Island, efter mål av bland annat Mellberg, på nick! Du jävlar vad jag kommer hylla Mellberg och kompani när vi är i VM... Heja Sverige!

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Kalle Durvan

haha, ja jag tror också att sverige tar island, men det är enbart för att islands bästa spelare är avstängd, ja du vet nog vem jag pratar om, just Eidur Gudjohnsen, en spelare som snurrat upp just olof mellberg på läktaren flera gånger! ... mellberg må ha gjort sin värsta tabbe någonsin mot kroatien, men han är fan ingen bra spelare, men du kanske har glömt att han och zlatan brände sina straffar i em senast, dessutom vet jag inte hur många självmål herr mellberg har på sin merit lista!

Postat av: Fralle

Mellberg gjorde en touchdown. Det kan aldrig försvaras, han är duktig OH JA, men har får alldeles för mycket betalt för att han inte ska göra touchdowns på en landskamp! Och det är sant...

2005-10-11 @ 20:16:49

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback