Vi är i VM, vem kan stoppa oss?

LarssonVi är i VM, sug på den karamellen! Fan vad skönt, vi ska till Tyskland och ta guld! Matchen då? Jo, det var i stort sätt ett beställningsjobb. Sverige vinner ju komfortabelt med 3-1, Island hadde inte så mycket.. eller jo, lite.Det var ingen höjdar match, men ett otroligt snyggt klassmål bjöds vi på a la Henrik "Henke" Larsson. Han kan och det vet vi, Zlatan gjorde en bra insats, han nätade och gjorde en snygg lyfting till Henke.... "Salle" var överaskande bra... så bra har han inte vart på ett tag, med bra brytningar och bra parader som hjlpte den aningens förvirrade och otända Isaksson. Han var ur form, det sågs på han, men va fan, vi är i VM!


Lagerbäck och Sveriges lag i allmänhet är otroligt ödmjuka inför beröm, de kan aldrig säga rakt ut hur det är, som när Lars fick frågan om han var glad, då svara han att att han är glad men ändå kontriollerad.. ungefär så sa han kanske inte, men det var så han menade. Zlatan får en fråga... han börjar meningen med: "Nej...." Zlatan får en till fråga, han svarar: "Nej..." Varje svar började med ett "nej" sedan sa han det han ville säga.Men när han fick en fråga då hadde kunnat svara nej (och det faktiskt hadde "makeat sense") så svarar han så här på följande fråga: "Blir knäet något problem?" Zlatan: "Absolut inte!" Va fan... då börjar han med ett "absolut"... och inte ett nej... som i alla andra meningar... Nog om det, vi är i VM!

//Fredrik


Kommentarer
Postat av: MyyZz

Vem är det du driver med?????
Sverige ta WM-guld????? i fotboll!!! lixom tror du på det själv *skrattar*

Hmmm när tog sverige WM-guld i fotboll sist? Hade du sagt hockey ... så hade jag nästan kunnat hålla med ... och önska .. men jag menar .. det är ju så mycket önsketänkade så det inte är sant .. fotboll?!?!;-)

Hoppas du tar detta inlägget för vad det är .. jag är inte elak .. jag bara INTE tror på att sverige skulle ha en chans:-)

Tjing .. från MyyZz som borde sova ...

Postat av: Kalle Durvan

precis, sverige har inte en chans i ett vm så länge dom spelar på det här sättet! .. ut med mellberg, in med källström! då har vi en chans att gå nånstans!!

2005-10-13 @ 08:03:46
URL: http://durvan.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback