En lördag, typ en vanlig lördag...

Ytterliggare en lördag har passerat, snart är det sommar... Kanske att ta i, våren är inte ens här än.
Men nu regnar det.
Regn är alltid trevligt, i alla fall så här års då regnet spolar bort all den där snön som ligger och skräpar på marken.
Ni vet den där sega, jobbig och ihärdiga slasksnön. Den där som man enbart stör sig på. Den som ingen faktiskt gillar...
Nu känns det som att jag glider ifrån ämnet, lördagar är sköna dagar, i alla fall för majoriteten av Sveriges befolkning som är lediga på den. Idag har jag enbart tagit det lugnt, gjort ett par ärenden inget mer inget mindre. Var nyss hos min kära syster, E, som bjöd på mat...
Därefter kollade vi på "Deal or no deal" som Martin "Uppsynen" Timell så charmigt leder. Det var en idiot som inte tog budet på 500 000!
FEMHUNDRATUSEN!!!
Hon hade ungefär 20 % chans att få 5 000 000 istället och hon försökte, men misslyckades.
Vilken idiot.
Jag tror hon gick hem med 195 000 eller något sådant. 300 000 i papperskorgen. Synd att människor blir så konstiga när det gäller pengar. Skrev en krönika om detta
här. Tja, Martin var ju skicklig, as always. Kul programidé, att spela på folks girighet...
Har för övrigt tappat bort min mobilladdare.
Fan.
Ingen mobilladdare eaquals ingen mobil.
Fan igen.
Nu vill jag ha pengar, då kan jag köpa mig en ny laddare. fast främst vill jag ha lite klöver för att kunna inhandla OC-sässong 1 och 2 på DVD.
Jag borde ha vart med i "Deal or no deal". Då hade jag nog haft ett par hundratusen kronor nu
Fast man vet ju aldrig.

Här är några punkter som jag bara ville nämna:

  • Roling "Rocking" Stones erövrar Rep. of KIna. Det är coolt!
  • Virre har skrivit en genial krönika om vår allas John "Dampbarnet" McEnroe
  • Salos otur, Färjestads tur?
  • Honom hade man ju glömt...  Är han mediakåt monne?
  • Glöm inte att rösta i "Slaget om Aftionbladet"! Vilken krönikör är bäst?
  • "Brimful of Asha" är sååå skööön!
  • Alla seriösa bloggare har ju en mailadress, om ni vill kan ni ju slänga förbi ett brev här... Eller så slänger ni till mig i MSN... (No wierdos, please!)  fast jag kan inte lova att ni får plats... det får bedömmas från fall till fall.
  • Till sist: Jag vill åka till New York. Snälla bjud mig! Mailadress finns ovan.
I alla fall, min lördag har vart skön och trevlig. Hur har eran vart?

//Fredrik


Kommentarer
Postat av: sanne

precis! regnet tar bort snön ^^ så vi får se det positivt (A) gosh, give me massor av pengar, timell ^^ hehe.. men duu, jag kan hänga med i resväskan om någon skänker dig pengar till en NY-resa ^^

Postat av: Fredrik

Till Sanne:
Alltså, regn, mera regn ta bort den här jävla snön... Jo, man önskar ju att det ahde avrt en själv som stod där och då tagit 500 000!!! Jo, om någon skänker mig pengar FÅR du följa med men bara i resväskan haha..

Må ABSOLUT bäst

2006-04-09 @ 14:45:39
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Helena

Du skulle nog behöva vara med i deal or no deal om du vill åka till new york, köpa OC boxarna och allt det där hehe ;) Men vem skulle inte vilja det egentligen?! :D Pick me! Pick me! haha, ha det bäst!

2006-04-09 @ 18:56:52
URL: http://musiknonstop.blogg.se
Postat av: J

stackars tantskräp,hon gick säkert hem och snöt ut sina sorger i sina 195 000 papperslappar,men hon får skylla sig själv den tokan.om jag var hon skulle jag vunnit den där halva miljonen,köpt en gigantisk jävla fläkt och..blåst(?) bort den sista snön hm..måste nog tänka igenom det där en gång till.vunnit skulle jag iallafall sett till och gjort.och du,om jag skulle få två veckors ledighet och otaliga tusenlappar tappade i skallen,så lovar jag att ta med dig till the U.S och springa in i springsteen så att du får den där intervjun du ligger och har våta drömmar om,word.
men tills dess,ha det alldeles för bra.

2006-04-09 @ 19:40:30
Postat av: Fredrik

Till helena:
Ja, pick me too! Jag vill vinna pengar alltså!!! haha Inte för att jag är fattig, men ett extra stort tillskott skulle man ju inte säga nej till alltså.

Till J:
Ja, vilken jävla idiot hon avr! Liksom, lär dig beräka procent! Jag ahde lugnt tagit pengarna alltså... Då hade jag bjudit dig med haha. haha fläkt! Såå skööönt! haha... Åh snälla uppfyll den våta drömmen, snälla! Give me an interview with The Boss.

Ha det BRA båda två

2006-04-09 @ 20:23:37
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Michaela

"Klart jag hade bjudit om jag vart rik och haft pengarna, ;)"

2006-04-10 @ 21:16:47
URL: http://michaela.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback