Jag fick mitt första oranga kuvert!

Idag kom mitt första oranga kuvert, ni vet pensionsgrejen. Gissa om man blev lite förvånad. Ha. Men jag har ingen ljus pension. 0 kr. haha. Bäst att man skaffar sig ett bra jobb... faktiskt... Så att det står många kronor där sen.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: gothiqua

Det spelar egentligen inte någon roll om du tycker att du bidrar till stadskassan. Jag har sommarjobbat varenda jävla sommar sen jag gick i sexan och senare haft deltidsjobb i 2 år och min pension är på otroliga 20 000 pix. Vad får man för skattepengarna egentligen?

Ska man skratta eller gråta?

Postat av: gothiqua

jadu dessa 40-talare... ställer bara till med problem ;) haha. nej ja skojade bara.

Undrar hur ens oranga kuvert ser ut om sisådär 30 år? Är det ens orange då? Hur mycket cash står de att man har att inkassera då måntro? ^^ det blir intressant!

2006-02-27 @ 19:36:19
URL: http://gothiqua.blogg.se
Postat av: J

Nej men fan va hemskt!men jag antar att vi alla kommer få uppleva den dagen,den dagen då det oranga påminnelsen om att livet är kort dimper ner i brevlådan.btw,tack för inlägget om Sveriges alla os-medaljörer,det var ju pinsamt, kom på mig själv att inte ens veta att OS är slut(!)så nu måste jag gå och skämmas i ett smutsigt hörn med nån ful strut på skallen.ha det fint & hälsa ditt första oranga kuvert!

2006-02-27 @ 19:36:41
Postat av: Fredrik

Till J:
haha jo, påminnelsen kommer seru... Skämmas frå du göra, faktiskt... haha.. Men inte allt för mycket, du får ju komma ur hörnet så du kan fortsätta läsa min blogg...

ha det bra

2006-02-27 @ 20:06:29
URL: http://www.freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback