Säg att det var en läggmatch?!!

Oj, oj, oj...
Inte bra. Inte bra alls.
Vad f*n vad det där?! Det var inte hockey som jag såg presteras från Sveriges sida. I alla fall inte bra hockey. Utan riktigt dålig hockey, om vi nu ens kan säga att det var hockey...
Jag hoppas för Sveriges skull att det var en läggmatch. Om inte. Då är Sverige inte en guldkandidat. Det dåliga och pinsamma spelet som de visade upp ikväll var ju bedrövligt. De skämmer ju ut Sverige som hockeynation.
Det är synd att ett lag med sådant bra spelarmaterial inte kan få ihop ett par passar mellan varandra. Ingen fart på spelet alls! Det avr ett gäng stela pensionärer på isen. Sätt fart för f*n. Snabbare spel och bättre passnignar. Spela tillsammans.
Var detta en ren läggmatch så tror jag att vi har chans på guld. Om vi nu ens är värda det. Men var det inte en läggmatch så kan de packa väskorna och åka hem. 3-0 till Slovakien. Det kunde vart mer. Mycket mer. Tack Tellqvist. Du var den enda som inte gav upp.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Joanna

Haha, då var det bevisat Hockey suuger! (:

Postat av: Stoffe

Bra sagt! Även om det nu va en läggmatch så är det ju pinsamt! Vafan, man ska spela varje match och vinna.. Inte lägga sig! Nee, skärp er för fan! Hur som helst så tvivlar jag starkt på finalplats!

2006-02-22 @ 03:17:34
Postat av: Fredrik

Till Stoffe:
Mmm... verkligenpinsamt. Jag tvvlar även jag på finalplatsen... de måste rycka upp sig oehört...

ha det

2006-02-22 @ 10:18:12
URL: http://www.freddan888.blogg.se
Postat av: skyblue.

Sveriges curling-damer hade också den "möjligheten" att "välja motståndare" i sin semifinal.
De gjorde en riktig plattmatch och de har själv erkännt att de inte gav fullt, alltså en läggmatch, men ingen jävel nämner något om det.

2006-02-22 @ 17:07:03
URL: http://skyblue.blogg.se
Postat av: http://peterohlsson.blogg.se/

Läs gärna mina tankar om läggmatchen, på min blogg..

2006-02-25 @ 13:19:19

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback