Otroligt skön promenad.... men jag har ingen reflexväst!!!

Som jag ahr nämnt tidigare. Promenader... de är beroendeframkallande. Jag tog som sagt en "promenadfri dag" igår. Idag gjorde jag inte det. Idag var jag verkligen på promenadhumör. Jag tog mig ut ca: 16:00. Jag avr i full mundering. MP3:n spelade redan Bruce Springsteen låtar. Idag tog jag på mig reflexband, eftersom att jag visste att mörkret skulle hinna falla innan jag kom hem. Jag tog två¨reflexband. Jag satte ett på armen. Ett på benet. Nu var jag redo. Jag kände mig riktigt på gång. Idag så gick jag samma slinga som vanligt. Som sagt. Det ahr blivigt en freaking rutin. Jag vandrade på i en behaglig ocj skön takt. Stannade lite här och där för att ta kort. Som vanligt väldigt mediokra kort. Men va fan. Kort som kort. Jag hoppas de blev bra. Ni får se några längre ned. I alla fall. Jag är ju som sagt nybörjare på att promenera. Jag går där. Ser en massa andra som också är hooked. Som också är addicted av promenader. Jag ahr sett ett mönster. Somliga. Som har gått länge. De har en reflexväst! En väst! Jag ahr ingen väst. Jag är inte tillräkligt erfaren. Skulle jag ha väst skulle de andra som ahr väst abra fnysa åt mig. Det gäller att hitta sin plats i promenad-hirarkin. De med västar ska man som nybörjare ha respekt för. De med västar är de mest erfarna. Många av "västpromenerarna" har hundar. Det innebär att dem går mycket. För en hund behöver rastas. Detta ger dem den erfarenhet som man måste ha för att skaffa väst. Kanske ska jag skaffa hund?! Hmm.... det tål att tänkas på. Men inte så troligt. Jag ahr ju lite av en hundräddsla. Vad den bottnar sig i? Det har jag ingen aning om. Den bara är där. Jag kom i alla fall hem någon gång vid 17:05: så Det blev en timmas promenad. Sen gick jag och duschade (rutin?). Sedan har jag svarat på mejl. Gjort några kommentarer och svarat till folk som har kommenterat.

Här kommer i alla fall ett urval av några bilder som jag tog under min promenad:



Bild 1: En väldigt "jordnära" tagen bild...
Bild 2: Granar mellan två stora stenar... inte mycket mer.
Bild 3: Två tomma bänkar (eh... det blir mycket bänkar...).
Bild 4: En fotbollsplan. Detta är vår A-plan, med läktare och allt...
Bild 5: En tom fotbollsplan... detta är vår C-plan.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: v

Jo "hund-mäniskor" går lite mer och lite oftare än ni "icke-hund mäniskor".. Vi har ju iaf en anledning... Om de inte vore för hunden vet jag inte om jag gått.. sorry. ;P
Hadde bra!

Postat av: Anna

Jag har blivit slarvig med mina promenader. Det blir bara till och från bussen. I och för sig har jag är rörligt arbete,men det inte samma sak.
Skaffa dig inte hund. De luktar bara illa och så dreglar de konstant...
Fina bilder.

//Anna

2006-01-25 @ 20:40:47
URL: http://majsanna.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback