Sommarblogg 25/6 -06 21:57

Vaknade 08:30.
---
Gav mig ut i spåret med M klockan 09:00. Det gick bra. Hade hyfsad kondition...
---
Efter spåret spelade vi lite fotboll... och sköt mest skott mot öppet mål. Gock fint.
---
Hemma vid 10:00 igen. Styrketränade (ehh körde några tag med hantlarna...), duschade och sedan åt jag en fin frukost.
---
England slog Ecuador med 1-0 efter en fin frispark av Beckham. Han har vuxit i mina ögon... den där Beckham. Duktig fotbollsspelare. Heja England och Svennis!
---
Är jag ensam om att tro att Estland använde Euro?... Dåligt av mig. De har något som heter Kroon. Tänk vad man lär sig varje dag. Kul. Intressant och givetvis givande (ehh...).
---
Jag har svalt förlusten mot Tyskland nu. De avr helt enkelt för bra för oss. Inte mer att säga. Ett Sverige i form på en bättre dag hade nog kunnat slå dem. men inte så som det såg ut igår. Tyvärr.
---
Sommarn ahr övergåt till regn. Nästan. var sol imorse. Nu regnar det...
---
Jag tycker Per Bjurman är en genial krönikör. Dessutom blir jag avundsjuk på snubben vilket jag skrev för ett tag sedan i bloggen. Killen fick se Tom Petty and The Heartbreakers live i Madison Square Garden... i freaking Madison square Garden!!! Galet vackert för honom. Avundsjuk. Läs hans senaste krönika på "Bladets" hemsida... Orkar inte länka. Förlåt.
---
Sluta kräva Lagerbäcks avgång. Vilken idioti! Skyll på spelarna! Om någon ska skyllas på... Lagerbäck gjorde det han kunde sen att våra spelare inte fungerade är en annan sak. Vi ahde otur att laget inte vill fungera i sådan viktig match. Sådant händer. Vi kommer tillbaka.
---
Till sist: Örebro förlorade med 3-0 mot freaking Quiding... TRE MOT NOLL! Stört. Hoppas de kommer tillbaka i nästa match. Vi ligger i alla fall högt i tabellen. Allsvenskan here we come!

Dagens...

... länktips: "Paggan" du är ju kung! Läs
detta!
... ord: "Tröttma". Har eltats. Förlåt.
... glasskonsumtion: 0. Nä, idag blev det ingen...
... antal timmar i solen: 3! Då solen väl fanns framme!
... klädstil: Jeans och en vit T-shirt... Typ.
... kändis: Michael J. Fox. He's the man. Mr. Spin City himself.
... kommentar: "Va? Är det inte Euro i Estland... men de är ju med i EU!" Kul. Dessutom med motsvaret som löd så här: "Menar du då att vi har Euro också?! Med tanke på att vi också är med i EU"... Dumma mig. Jag sa den första, M sa den andra. Efter det blev jag tyst. Slog misg själv. jag skyller på tröttman.
... fråga: Varför ska Lagerbäck avgå?! Fattar inte. Visst vi förlorade. men skulle varje förbundskspten avgå efter en förlust skulle de inte bli långvariga...
... tv-program: "The Last Shot" på TV1000:en klockan 20:00 var dagens TV. Dock en film.. men va fan. Den var okej.
... sorgligaste: Att Aaron Spelling dog. Var dock gårdagens nyhet. men då utgick ju "Sommarbloggen". Spelling var en stor producent som gav oss bland annat "Beverly Hills 90210".
... färgnyans på huden: Brun :)
... sommartips: Sommaren är fin på morgonen. Gå upp tidigt och njut!

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Helena

Innan vi slutade skolan hade jag ett stort arbete om Estland (eftersom även jag ska dit, fast med klassen i höst) så jag kan en del om Estnisk Nationalism :) Om du har några frågor kanske jag kan svara :D
Jag har fortfarande hopp kvar om att solen ska återfinna sig i våra liv inom kort tid (optimist måste man vara ;))
VA?! Har han dött?! Varför?! :O Det visste jag inte, haha jag låter värsta stalker..!
Håller med dig! Det är väldigt mysigt på sommarmornarna :)
Ha en underbart fin dag F!

Postat av: Pettan

Han ska avgå för att Sverige behöver en förändring, inte för själva resultatet i VM. Sverige är,med vårt spelarmatrial, inte bättre än åttondelsfinal. Men L.L har nu vart förbundskapten i 8 år. Det är sjukt lång tid i landslagssammanhang. Han har gjort en strålande insats,helt fantastisk, men allt har sin tid o nu tycker jag det är dags för en ny man som kan ta ett delvis nytt landslag mot nya utmaningar.

2006-06-26 @ 01:49:15
URL: http://pettannilsson.blogg.se
Postat av: Danne

Visst är han en riktigt dundersnubbe Paggan!
Fullspäckad dag du haft :)

Må kalas!

2006-06-26 @ 11:52:25
URL: http://writers-edge.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Till Helena:
Okej, ska komma ihåg att du är en Estlandspecialist. :)
Ja, solen får gärna återfinna sig... mycket gärna...
Jo, han är död, synd. Men alla ska vi den vägen vandra eller något... :/
Jo, mornar är fina :)

Till Pettan:
Nä, jag vill ha kvar Lasse Lagerbäck och istället ändra spelsystemet så vi får en uppställning som gynnar oss bättre... kanske en 4-3-2-1. Den passar vårt spelarmaterial bättre. Lasse god rutin och vet hur man tar oss vidare... det är sen som vi måste bli bättre i sluskedet av turneringar., Jag tror att Lasse kan bättre och han har ju redan visat oss vad han kan, genom att to oss så långt som vi ändå ahr kommit. Jag tycker i alla fall lagerbäck ska stanna, förändra laget istället och testa lite nytt.

Till Danne:
Ja, Paggan is the man... haha en riktigt skön lirare :) Nja, inte så välspäckat kanske men... i alla fall... haha

Må OTROLIGT gott, allihoppa!

2006-06-26 @ 12:28:46
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Pettan

jo, såg att Laul hade det förslaget med, men håller väl inte riktigt med. Dessutom, tror du verkligen att Lars Lagerbäck kommer att ha ändra spelsystem efter 8 år? Lagerbäck har sitt spelsätt o system o det har lyckats bra i dessa 8 år, nu är det dags för en ny tränare med ett annat spelsätt. Men han får väl sitta där han sitter, o det ska han väl,åtminstone tills ett bättre förslag dykt upp.

2006-06-26 @ 19:06:25
URL: http://pettannilsson.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till pettan:
Jo, givetvis... men man kan ju alltid hoppas på att han ändrar spelarsystem . Öfr Lasse uppskattas otroligt mycket av spelarna... och det är viktigt. Dessutom ÄR han en bra tränare... Sen som du säger... han får sitta där... till bättre alternativ dyker upp. Det roligaste är de som tror att Svennis skulle ta över Sverige... Inte har SvFF råd med honom... han ÄR svindyr...

Må FINT

2006-06-26 @ 19:16:14
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback