Sommarblogg 26/6 -06 18:59

Vaknade 09:00 idag. Tittade på TV nyhetsmorgon och sedan klockan 10:00 gav jag och M oss ut i spåret för en runda. Efter det tog vi cycklarna och cycklade en bra bit också som nervarvning efter spåret. grymt skönt.
---
Har vart hos frissan. Trevligt. Pratigt. Och fint blev det.
---
Sen lite fika hos farmor och farfar.  Sockerkaka och té. Gott och trevligt.
---
Vilat samt gjort iordning i min hylla. Nu ser den bra ut igen.
---
Imorgon bär det av mot Tallin. Måste ju ha pass. För de är ju INTE med i EU... Usch vad jag har lagt av mig på mina kunskaper. Jag trodde de redan var med, men de har ju bara ansökt. Intressant.
---
Jag kan inte sluta lyssna på "Loco In Acapulco" med Four Tops alltså... En sådan skön låt får man leta efter. Och jag har ju hittat den. "Goooooiiiiing looooocoooo down in Acapuuuuulco... " Underbar. 80-talet is back!
---
Jag har 10 vuxenpoäng! Se länk i dagens länktips!
---
Till sist: Tänk vad mycket pengar jag helt plötsligt hade... Nice.

Dagens...

... länktips:
Vuxenpoäng?! Fick 10!
... ord: "Prima". Det är ett vacker ord!
... glasskonsumtion: 0. Nä, idag blev det ingen...
... antal timmar i solen: 1/2.. Imorse sken den lite. Sen dog den. Solen alltså.
... klädstil: Jeans och en vit T-shirt...  och en randig långärmad över.
... kändis: Alec Baldvin. Duktig och rolig.
... kommentar: "Freeeedrik, du får ta sockerkaka också... men bara av den som vi redan börjat skära i"... Farmor. Hon behövde inte vara orolig... jag tog av den de redan skurit i...
... fråga: Varför överskattar vi svenska landslaget? Vi är inte bättre än åttondelsfinal mot Tyskland!
... tv-program: CSI Miami på Kanal 5 klockan 21:00.
... sorgligaste: Att media är för fokuserad på "kändisar"...
... färgnyans på huden: Fadande brun :/
... sommartips: Även om det regnar kan man njuta. Ta ett glas med något gott i och sätt dig ner i soffan och läs en bok...

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Cassie

Oj,jag fick 13 vuxenpoäng ..

Postat av: Anna

22 vuxenpoäng. Oj vad vuxen jag måste vara. Känner mig inte så...


Ha det bra i Tallin.

2006-06-26 @ 21:10:37
URL: http://majsanna.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Cassie:
Fick du 13! Jaha.... Kul för dig :)

Till Anna:
Ja, du ÄR väldigt vuxen haha.
Tack, ska ha det kanon i Tallin. :)

Må FINT

2006-06-26 @ 21:58:42
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: J

10 vuxenpoäng?! jesus,du är ju så gott som redo för radhus,merca och en liten fru.Själv skrapade jag ihop 6 vuxenpoäng,över förväntan måste jag säga.
Snart bär det av till Vildmarken och medelhavssverige,d.v.s norrtälje och Grekland.Med andra ord betyder det att jag tvingas leva utan dina fantastiska memoarer i ett x-antal veckor,du kommer vara saknad kära Fredrik.hm..jehovas vittnen tittade förbi idag,i vanliga fall så skulle jag bara sagt att jag var Jude så att de skulle försvinna,men p.g.a min omtalade kompisbrist under Juni-månad så bjöd jag in de små rödhåriga liven. Och tro mig, de var verkligen supertrevliga och hade jättemycket att berätta och informera om,nej du förstår nog inte,de hade verkligen JÄTTEmycket att berätta om.tillslut så stod jag inte ut längre utan gav min naiva lilla bror 20 spänn och satte honom framför de maniska berättarna.Sen bröt jag min in hos min kära granne markus(han släpper aldrig in mig frivilligt,undrar varför?) och nu sitter jag här och våldgästar hans dator.Markus ligger på golvet och gråter eftersom han vill att jag ska gå hem(ska nämnas att markus är 16 år gammal)och det är väl bäst att jag gör,jag måste gå och rädda min bror som antagligen förvandlas har till en genomkristen amish-anhängare vid det här laget.
Men Kära fredrik,nästa gång du ska besöka vår älskade huvudstad,please let me know.jag vill ju så gärna träffa denna mysteriska man som döljer sig bakom den mytomspunna bloggen"A blogg on the rocks".
Vi ses,ja det gör vi.
Aloha!

2006-06-29 @ 18:34:26
Postat av: Fredrik

Till J:
Ja... 10 vuxenpoäng är rätt mycket haha. Mercan låter fint i alla fall... Jehovas vittnen... har aldrig fattat varför de envisas med att knacka på dörren hela tiden... Kul att du "lämnade över" dem till din bror... Stackaqrs din granne och bvehöva ha någon någon som dig som våldgästar hans lägenhet :P haha Han får väl skylla sig själv, på ett eller annat sätt... Grekland är ju fint, hoppas du får det grymt trevligt! Även i Norrtälje...
Ska meddela dig haha lovar... Spenderade dagen i Sthlm... från klockan 10:00 då vi klev av båten och fram till 16:00 då jag tog t5åget hem tuill örebro... Väldigt fin stad. jag blir lika kär varje gång! :) Älskar Sthlm!

Vi hörs, må kaaanon!

2006-06-29 @ 21:05:57
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag fick bara 5, jag antar att jag inte är redo för volvo,villa och vovve ännu. :p

2006-07-01 @ 00:34:16
URL: http://jessipessi.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Jessica:
Du ska nog inte överväga en villa och volvo i alla fall... 5 känns som lite för lite. :) Vem vet, du kanske lever löängre än mig... eftersom att du är "mindre" vuxen... haha... fan...

Må KANON

2006-07-01 @ 12:37:36
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback