Grattis Modera... Förlåt. Jag menar "Alliansen"...

Tja. Det gick inte riktigt som jag ville.
Men man kan ju inte få allt. Nu får vi hoppas att våra nya makthavare lyckas driva Sverige på ett bra sätt. Jag tror betydligt mer på denna borgliga regering än den som var i början av 90-talet.
Nu får Moderaterna styra en del, för om sanningen ska fram så känns "Alliansen" som en förstoring av Moderaterna. Som jag måste gratta för att de fåt så många väljare, starkt.

Persson avgick. Jag hade inget emot honom. Om han har ett hus för 12 mille, so what? Jag är mest störd på att så många baserar sina val på att Göran är statsminister och att de vill bli av med honom. Det känns lite fel. Man ska rösta på politken. Nu hoppas vi Bodström tar över. Sen tycker jag det vart en smutsig valrörelse mot Persson, han har fått stå ut med mycket. Folk har kallat honom för alla möjliga synonymer till; Tjockis. Som en elak person. Som maktfullkomlig. Och för sitt hus. Sjukt tycker jag. Jag kommer sakna Jan Eliasson som utrikesminsiter. Och Paggan! Fan.

Tack Göran. för att du fixade iordning ekonomin och för att du gjort Sverige ledande i världen.
Nu har borgarna alla förutsättningaqr för att lyckas, hoppas de lyckas nu också. Jag vill inte ha ett nytt -91 till -94.

För mig och min familj får inte skiftet en större betydelse, det är ungefär samma som nu. Men jag tycker synd om de sjuka och de äldre. Jag hoppas de har släktingar som kan hjälpa dem. Annars blir det tufft. Men som sagt, inga större förändirngar för oss som redan har det bra.

Alltså, grattis "Alliansen". Nu har ni fyra år. Visa vad ni går för. Lycka till!

Signerat,
Fredrik

Kommentarer
Postat av: Emily

Nu vet jag någon som är glad :D:D:D

Postat av: Spanskmannen

"Persson har fått stå ut med mycket" är det tvärtomspråket du skriver på där? Göran är en buffel som kört över andra, och när han under senaste veckan börjat inse att loppet är kört har han hoppat på sina motståndare. Frågade bl.a. fräckt om inte Reinfeldt gått upp i vikt. Tyvärr har han ju enligt vittnesuppgifter satt sig tyngre på betydligt fler under sina år som statsminister. Att han sedan ljuger om allt gör ju honom knappast mer lämplig som ledare för Socialdemokraterna eller Sverige.

2006-09-18 @ 00:18:48
URL: http://spanskmannen.blogg.se
Postat av: freja

hey babyface. det här ska nog bli bra. blir det för läskigt med borglig regering så finns jag här med en hand att hålla. :)

.. sen om det inte blir läskigt alls så finns min hand ändå. hålla handen är mysigt.

big hug!

2006-09-18 @ 02:08:01
URL: http://frollen.blogg.se
Postat av: Anna

Idag känns som dan efter. Hoppades ett tag att det skulle skita sig för alliansen, men inte. Nu gäller det för mig att inte bli arbetslös på fyra år, men tyvärr tror jag inte på det själv. Jag får leva på nudlar och ris. Det är ju billigt...

Ha det.

2006-09-18 @ 09:56:26
URL: http://majsanna.blogg.se
Postat av: Frallan

Persson är en skön buffel, glöm aldrig det.
Han är och kommer alltid att vara kungen av politik. Och Leijonborg, ta ur tampongerna ur munnen när du pratar!

2006-09-18 @ 10:37:58
URL: http://fralle.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Emily:
Tja... good for you! :)

Till Spanskmannen:
Äh. Det Göran ahr gjort är inget mot vad har fått utstå. Skitsnack.

Till Freja:
Tack du. :)

Till Anna:
Jag hoppas du får behålla jobbet :) Nudlar är ju ingen höjdare... :/

Till Frallan:
precis. Tycker lika dant. :)

Må OTROLIGT bra

2006-09-18 @ 14:57:43
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback