Jag förstår Zlatan...

Jag förstår varför Zlatan lämnar intervjun. Jag tycker Zlatan gjorde rätt.
Snacka om att Mattias Sandberg (reportern) inte gör detta så bra.  Lyssna på hur han har svårt att ställa samtliga frågor. Nä, jag som trodde SVT hade lite kvalité.

Se den drygt 3 minuter långa intervjuvn här. (Du behöver Real Player)

Mattias Sandberg.

Vilken pajas.

Signerat,
Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Han blir bara mer och mer patetisk, den där Zlatan. Han måste ha sett en spegel när han sa "Pajas". Att svara på frågor om sitt privatliv är något som en del spelare gör, andra inte. En normal person säger dock något i stil med "Av respekt mot min familj väljer jag att inte kommentera...". Att gå därifrån och kalla reportern för pajas är ett beteende som mer passar på en fyraåring.

Han fick ju samma fråga av TV4 och då svarade han "Inga kommentarer" och skrattade. Lider han av schizofreni månne?

Postat av: Fredrik

Till SPanskmannen:
Jag tror inte att det var så mycket själva frågan som det sätter Sandberg ställer dem på. Med osäkerhet och han har ju inte riktigt kalrt för sig vad han ska fråga. Han framstår som opproffsig tycker jag... Inte för att han ställer de frågorna han gör utan för att han visar upp sådan osäkerhet och dåligt förberedd verkar han dessutom vara. Därför tror jag att Zlatan kallade honom pajas.

Må BRA

2006-09-01 @ 14:51:16
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Laura

Håller med dig til hundra procent. Brukar inte vara någon Zlatanförsvarare när det gäller media men i det här fallet är reportern den som gör bort sig. Hela intervjun är en uppvisning i hans oproffsighet och ointresse för sitt intervjuoffer. Det är "hum, var var jag, oj vänta ska jag se, blädderblädder i papprena" HELA tiden. Zlatan blir kanske besvärad men vad jag ser inte arg på frågan om faderskapet. Han tycker väl bara att det inte angår någon annan - något som alla skulle acceptera om det var helgonet Henke (min ironi- I don't even like the guy) som sagt det. Och att reportern efter den frågan fortsätter bläddra i papprena och inte har förberett sig alls är bara en sak - oproffsigt. Dessutom säger Zlatan även "min vän, studera dina frågor och kom tillbaka sen" så det är uppenbart att det är det han blivit irriterad över. Hade jag också blivit...

2006-09-02 @ 09:42:26
URL: http://laura.webblogg.se
Postat av: Fredrik

Till Laura:
Ja, precis. Han blir ju mer irriterad på reporterns opproffsighet... Det är ju egentligen inte frågan ahn går loss på. :)

Må KANON

2006-09-02 @ 11:46:11
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback