You've got the power...

Okej. Finns det något ni vill veta om mig? Eller att jag ska skriva om något speciellt i ett av mina nästkommande inlägg?

Skriv i kommentarsfunktionen vad ni vill att ett av mina nästkommande inlägg ska handla om.

Sen väljer jag ut det ämnet som jag tycker verkar mest intressant eller om det är fler som valt samma så det blir en majoritet, så väljs ju givetvis det.

Bara ni sätter gränserna för vad jag ska avslöja/skriva mer om. Jag blir besviken om INGEN ger ett förslag faktiskt, då detta kan bli rätt kul, för så väl mig som er.

Ni har makten.

Kommentarer
Postat av: emelie

Politik.

Postat av: Jenny

Utan att låta som värsta psykopaten, vilket jag iofs ändå kommer göra...Jag vill att det ska handla om tjejen jag såg vid din sida på frimis dansgolv för ca två veckor sen. Om det finns något att berätta där då, eller är det kanske en hemlis?

2007-08-10 @ 11:19:32
Postat av: Fredrik

Emelie: Kanske det kanske det..
jenny: :O alltså, jag var där med två tjejkompisar.. Så du kanske menar någon av dem? Eller hehe, du menade kasnke en annan... Och nu blir jag ju nyfiken, du bor alltså i Örebro? Kula tt du kände igen mig :) kom fram och hälsa nästa gång!

2007-08-10 @ 11:48:25
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Malin

Om din framtid som..ja vadå?

2007-08-10 @ 12:09:06
URL: http://malapala.blogg.se
Postat av: Padawan

Hej!
Kan du inte berätta ungefär hur det känns att vara en blogghora? Att prestera små, små, små, substanslösa inlägg, bara för att möjligen få plats på "aktivastlistan", och ändå känna att du har så lite att skriva om, att du måste be dina bloggläsare om hjälp. Det skulle jag vilja veta mer om!

2007-08-10 @ 14:00:00
URL: http://padawan.blogg.se
Postat av: a.k

jag tycker du ska skriva en till intevju med dig själv. den gamla jag läste var mycket intressant och det första jag läste från din blogg. En till sån tack! PUSS
( eller så kan du ju skriva något om F&f.. alltid välkommet)

2007-08-10 @ 18:43:17
URL: http://berthold.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback