Diabetes... Eller okynnesdrickande...

Damn. Diabetes? Jag har fått indikationer på att jag kanske kan ha diabetes! Jag är rädd för diabetes. Diabetes är för mig helt bananas. Om jag har diabetes så kommer en del av mig att dö (och en ny födas?).

Jag är ju läskberoeende. Men på ett hälsosamt sätt. Dvs jag dricker inte överdrivet mycket egentligen, men jag väljer i stort sett helt bort glass och godis. Mest glass, för det är egentligen bara något jag äter på sommaren.

I alla fall. Diabetes. Jag är lite chockad. Min syster har diabetes. Det gör mig ju ännu mer orolig! Minns inte vilken typ hon har (skämms på mig!).

Hmm. Men jag är ju inte överdrivet törstig. Jag tror det är mer att jag nu ständigt har en vattenflaska till hands. Det har jag inte haft innan. Jag kanske okynnesdricker vatten!!

Hmm...

Jag tror jag får avvakta och se. Hoppas det inte är diabetes. Dels för att jag är spruträdd och dels för att diabetes inte är så jädrans trevligt.

Kommentarer
Postat av: Helena - Johnny Depp

Usch och fy. Hoppas att du inte har diabetes F! Jag är också spruträdd. Jag har väldigt lätt för att svimma, speciellt när det gäller nålar, sprutor eller stick i fingret. Jag svimmade när min kompis tog hål i naveln och till och med när min syster berättade hur hon hade brutit benet haha. Du har förhoppningsvis inte samma svim-thing as i do.
Ha en fin fredag. /Helena

Postat av: Konstanze

Hoppas att du inte har det. Men det är väl rätt enkelt att testa?

2007-03-03 @ 16:26:01
URL: http://kulturnorden.blogg.se
Postat av: Fredrik

Jag har väääldigt svårt för sprutor :/... ja, vi får hoppas jag inte har det.... skulle verkligen vara jobbigt, men man kan ju leva med det som tur är...

2007-03-04 @ 21:29:29
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback