Zlatan

Sluta larva dig och svälj din olegitma stolthet.
Du gjorde fel. Svårt att förstå det? Du är inte bättre än de andra i laget.
Du har kanske mer talang, men du är inte bättre.

Och nej, Lagerbäck ska inte avgå bara för att Zlatan tjurar.

Jag ser gärna Zlatan i landslaget. Men jag ser hellre Lagerbäck vid rodret. Så för mig är valet mellan dem klart. Jag väljer den som tagit oss till fyra raka mästerskap. Och som styr oss mot ett femte.

Vill Zlatan inte får han stanna hemma. Vi har andra spelare som vill, då ska de spela istället.

Svårare än så är det inte. Så sluta gnälla om Zlatan nu. Låt honom tjura för sig själv, han har fått nog med uppmärksammhet.


Kommentarer
Postat av: Anna

men gudarns. när såg du senast en talang som zlatan? har vi någon spelare just nu som kan mäta sig med honom? gazetta utnämde honom till serie A:s bästa spelare. den killen kan gå hur långt som helst. Lagerbäck är passé.

Postat av: Laura

Hmmm....måste nog hålla med Anna här ovan en aning. Och det där med fyra raka mästerskap, alltså jo visst har Lagerbäck tagit oss dit men där har coachandet i flera fall brustit och vi har ju faktiskt inte tagit oss särskilt långt. Ett femte mästerskap där vi tar oss vidare från gruppspelet och sen no more känns väl sådär spännande.

2007-02-20 @ 17:25:20
URL: http://laura.webblogg.se
Postat av: Spanskmannen

Kul att se någon som förstår sig på världens finaste idrott! Det Lars Lagerbäck gjort med Sverige kommer ingen annan svensk tränare någonsin att lyckas med. Nu när Zlatan, som inte gjort en bra landskamp på tre år, är ute ur bilden ökar ju Sveriges chanser till framgång med tusen procent!

Zlatan är inte en av de största spelarna i världen, han är en av de största i Italien och det är en markant skillnad. Italienarna är extremt självupptagna och tror fortfarande att deras liga är bäst i världen, när den i själva verket står sig i klass med den franska ligan. Medan italienarna köper domare och dödar poliser har de andra länderna ryckt ifrån. Världens bästa liga är Premier League, och där känner ingen till någon "Zlatan".

2007-02-20 @ 23:29:28
Postat av: Anna

Spanskmannen: Premier League, snark. Kan inte alla killar komma över det. Där finns inte mycket till teknik. Det är skott, långbollar och kontringar. Kvaliteten finns i Serie A och La Liga.

2007-02-21 @ 08:21:05
URL: http://annass.blogg.se/
Postat av: Spanskmannen

>>Anna

Din fördomsfullhet är pinsam och tyder bara på att du är totalt okunnig när det handlar om fotboll.

Premier League är på stark uppgång och är den tveklöst bästa ligan, vilket resultaten i Europa skvallrar om. Två år i rad har PL haft lag med i Champions League-finalen och i år vann ALLA fyra Premier League-lagen sina grupper. Varken La LIga eller Serie A lyckades ju ens få med fyra lag till CL. Dessutom så gick samtliga engelska lag i UEFA-cupen vidare utan problem. England är 100%-iga, dominanser är total.

Fotbollen uppfanns i England och det är där man spelar fotboll som den ska spelas. Stenhårda närkamper KOMBINERAT med briljant teknik. De senaste åren har ju alla stjärnor sökt sig till PL och varken La Liga eller Serie A står särskilt högt i kurs längre. Crespo, Schevschenko mfl. flyr Italien för att pröva på riktig fotboll.

Premier League är, om inte kvalitet rakt igenom så åtminstone till 17/20. Serie A är ju lika sorgligt att se på plan som utanför. Empoli? Catania? är det vad som skickas till Champions League nästa år?

2007-02-21 @ 09:40:54
Postat av: Fredrik

Anna:
Jag tycker också Zlatan är en talang. Men han gjorde fel och då får han stå för sina misstag. Han ska inte särbehandlas. Jag vill mer 'n gä'rna ha honom i Landslaget. Lätt. Han tillför så otroligt mycket. Men då han inte själv vill kan vi inte tvinga honom. Vi kan inte avsätta tränaren bara för att en spelare inte gillar den. Så jävla överviktig är inte Zlatan.

Laura:
Hellre fem raka mästerskap, vunna gruppspel och en utslagsmtch än inget alls. Så resonerar jag. För om vi tar oss till mästerskapen och ur gruppen lever fortfarande drömmen om guld. Tar vi oss inte ens till mästerskapen dör den. Rätt snabbt.

Spanskmannen:
Tackar.

2007-02-21 @ 12:16:03
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback