I rest my case...

image112

Kommentarer
Postat av: felicia

Jag håller med, oehört mycket zlatan över allt nu!

Postat av: Emy

Ärligt talat, SÅ bra är inte Zlatan så att han kan utgöra hela vårat landslag. >_<'

2007-03-25 @ 19:55:57
Postat av: Pettan

Mats Olsson skriver om att Zlatan gör en grym träning med en perfekt lobb över Isaksson och jag ser att Sportbladet skriver om samma saker. Detta är samma tidningar som för några år sen hånade sönder Lars-Tommy när dessa sa att Niclas Alexandersson (tror jag det va) gjort en skitsnyggt mål på träning. Väldigt mycket Zlatan just nu, men tyvärr förstår jag kvällstidningarna. Zlatan säljer, så enkelt är det. Alla har en åsikt om Zlatan. Han är älskad och hatad. Folk hatar att älska Zlatan och folk älskar att hata honom. Alla från Joel 6 år till Birgitta, 72. Det är ju varken första eller sista gången du skriver om Zlatan heller.

Så vad tycker jag? Att Zlatan skulle ha väldigt svårt att prestera i Premier League men att han är helt fantastisk i Serie A. Att det är skitlöjligt att bojkotta svenska landslaget. Det ska vara en ära varje gång man får dra på sig den tröjan. Att Zlatan (och väldigt många andra fotbollsspelare världen över) har ett extremt omoget beteende mot journalister. Dessutom verkar han vara riktigt osmart när han svarar på frågor.

Efter en NHL-match står 20-30 journalister INNE i omklädningsrummet och pratar med spelare som artigt svarar på frågor. När tidningar försöker få intervjuer med spelare i mitt favoritlag Arsenal får de ibland vänta i månader. Fotbollsspelare är bortskämda as ibland. Foppa fick böter av NHL när han vägrade svara på frågor efter en tung förlust. Fotbollsspelare får gå rätt igenom en mixed zone när fan dom vill utan att ens titta på journalisterna. Fotbollsspelare är bortskämda as, tyvärr. Men det finns såklart undantag även där. Erik Edman och Allbäck är, vad jag förstått, alltid tillgängliga för media. Sån proffsighet efterlyser jag i övriga fotbollseuropa.

Även noterat att du är ÖSK-supporter. Visste du att ÖSK är det lag som spelat flest säsonger i Allsvenskan (39) utan att vinna den. Men du vet vad som säger, den som väntar på nåt gott...

2007-03-26 @ 11:48:39
URL: http://pettannilsson.blogg.se
Postat av: ~M~

HAHAHAHA! Du...dom kanske gör det bara för att djävlas med dig?

2007-03-26 @ 13:16:03
URL: http://afairytale.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback