Filmernas årstid!

Det regnar ju ute nU! Vad deprimerande det är alltså... Det är under sånna här omständigheter (!) som suget efter filmer ökar något rafikalt, eller hur? Det är ju på hösten som filmkvällarna är som starkast, alternativt att bara krypa upp i en soffa med en vackert bra bok och lite te.

Men nu vill jag se film... Någon intresserad?

Kommentarer
Postat av: Malin

Tänk om man kunde få ligga i soffan och kolla på film hela dagarna. Det vore underbart! Men icke, här har man skola att gå till. ;)

Postat av: Agneta

En av mina favoriter på video är Höstlegender med Brad Pitt ochAnthony Hopkins. Filmen har allt. Varför inte en filt och lite te i soffan :-)
Agneta

2007-11-06 @ 19:59:55
Postat av: Anonym

En av mina favoriter på video är Höstlegender med Brad Pitt ochAnthony Hopkins. Filmen har allt. Varför inte en filt och lite te i soffan :-)
Agneta

2007-11-06 @ 20:01:21
URL: http://magnetablogg.se
Postat av: Niklas

A Guide To Recognizing Your Saints. 5 av 5, jag lovar. Helt briljant.

2007-11-06 @ 20:13:19
Postat av: Babyfood

Malin: Jag håller verkligen med! Jag är så glad för att jag läser Filmkunskap, annars hade jag typ inte haft tid att se på film alls..(Fast visst, 2h i veckan är inte lika bra som hela dagarna :P)

Jag är just nu helt inne på Amelie från Montmatre...men det finns så MÅNGA bra filmer! Jag är själv väldigt svag för Lasse Hallströms filmer.

2007-11-06 @ 21:00:35
URL: http://babyfood.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback