Sara.

Sara började på John Bauergymnasiet, samma skola som jag gick på, året efter att jag började där. Vi började båda två med samma program vill jag påminna mig, nämligen medieprogrammet (eller hur Sara?). Och dessutom att vi båda tvärvände i våra val och slöt upp med Entreprenörsprogrammet tillslut. Jag får lite great minds think alike-vibbar här. Visst är vi kloka Sara?
Men i alla fall.
Det är tack vare att John Bauergymnasiet som vi känner varandra. Även om vi inte kände varandra så bra under själva gymnasietiden, snarare kände till varandra kanske. Redan första gången i ettan som jag såg henne så fick jag en känslan av att det verkade vara en grym tjej, vilket i efterhand har visat sig stämma. Det var en söt och rätt kort tjej som hade börjat vandra omkring i korridorerna. Det var ungefär hela mitt intryck av henne i två år kanske, hur wierd det än låter.

Men under ett "Öppet hus" som vårt gymnasie hade för de som skulle komma att bli de nya ettorna så var så väl jag som Sara med och promotade Entreprenörsprogrammet. Även om Sara var väldigt noga med att poängtera att hon inte riktigt gillade att vara där... Men det var i alla fall där, vare sig hon gillade det eller ej, som vi snackade första gången. Över en kopp kaffe i lärarrummet. I alla fall om man bortser från att vi kanske mötts i korridorerna from time to time. 

Jag minns inte exakt vad vi pratade om. Men jag minns att jag genast tyckte att Sara verkade vara en grymt trevlig och social tjej. Hon berättade att hon avr från värmland, vilket faktiskt inte hade undgått mig innan, då hon pratar värmländska (ja det gör du!). Som för övrigt är en grym dialekt!

Och under året jag gick i trean så pratade vi mer, mest eftersom att Sara la till min MSN varav anledningen än är oklar. Kan ha vart ett moment av temporär sinnesföirring. Man vet aldrig. Bara gud vet varför hon valde att utsätta sig för mig.

Men det är i alla fall tack vare att hon gjorde det som jag idag har en väldigt rolig, envis, driven, smart, snäll, omtänksam, småknäpp (in the good way) och givetvis söt kompis.

Nu kanske ni undrar varför jag skrev det här. Men jag frågade Sara vad jag skulle skriva om nu när jag lider av en svår bloggtorka och då sa hon; "Skriv om mig". Vilket jag inte hade något emot, dessutom gillar jag Sara och tycker att hon är värd ett eget inlägg i den här bloggen!

Och Sara hittar ni här förresten!


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag la till dig på min msn för ag tyckte du verkade vara en bra kille. Även om vi som sagt inte pratat så mkt med varandra i skolan har ajg då aldrig ångrat att jag har lärt känna dig. Tvärtom! Du en en riktigt riktigt bra kompis som jag vet ställer upp i vått och tort. Jag är lite små knäpp, jag vet. Men hey? Man blir som man umgås;) Tack för inlägget kramar*

Postat av: Fredrik

Sara: tack! :)

2007-11-04 @ 14:49:03
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback