Funderar på att skaffa en kvarn i rostfritt också...

Jaha, Trettondagsafton. Det är alltså idag julen är över? Släng ut skiten, brukar det väl heta...
Jag har varken gran eller julpynt att göra mig av med, vilket var deppigt fram tills idag. Nu känns det bara skönt att jag slipper spendera den här lediga dagen till att städa undan saker. Istället sitter jag och gottar mig i Aftonbladets nöjesdel.
Tydligen ska Plura och självaste Mauro Scocco göraett slags 
matprogram ihop! Fast med stor fokus på de båda genierna. Jag tror det kan bli magnifikt, Plura är all so charming och Mauro är alltid Mauro. Så är det.
Det spelas för lite Mauro now a days... Det är bara den där Jason Mraz som vi alla tröttnade på innan sommaren. 2006! Inget ont om Jason, absolut inte, utan det är ju givetvis de svenska radiostationerna som ska ha pisk för att de spelar sönder låtar som är ack så bra i början.
Jag hoppas inte de lyckas förstöra The Killers nya briljanta inderock-poesidänga "Human".
Idag ska jag nog, på tal om mat and so on, laga en grekisk pastagratäng! Vi får se vart vi landar.
Annars blir det nog en lugn dag idag faktiskt.
Nu ska jag titta på min nyinköpta serie Ulveson & Herngren! En helt briljant serie som gick på SVT 2004, den blev tyvärr aldrig så populär verkar det som. Men det beror enbart på att svenskarna inte var ready för det briljanta The Office- tänket och humorn som program är baserat på. Me on the other hand älskar det! Johan Ulveson och Felix Herngren är underbart bra i serien! Likaså Johan Glans som också är med. Är en "dokumentär" om inspelning av det "kommande humorprogrammet Ulveson & Herngren". Svinbra!

Cheers!

xx


Kommentarer

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback