Blogg.se's förstasida är under all kritik!

Det känns som att det är en femtonåring som sitter och bestämmer vad som ska visas på förstasidan. Eller är det helt enkelt så att alla bloggare på Blogg.se suger? Jag vet inte, men tror ju givetvis inte det. Men jag har aldrig sett på maken till ointressanta inlägg som lyfts fram. Bland annat ett om vad som händer i killarnas omklädningsrum (nej jag ska inte länka det hele för det kan vara den mest larviga och ointressanta smörja jag läst).
Allt känns tyvärr för högstadieaktigt. Jag har försökt gå in och läsa och se om det finns något intressant som lyfts fram. Men nej, det finns det faktiskt inte. I de flesta fallen så hamnar man bara på ett inlägg om i princip ingenting och som bör klassas som ett totalt gramatiskt haveri.

Man tycker ju att ansvarig webbredaktör på blogg.se borde märka detta och kanske sålla mer i vad som lyfts fram, men det ser ju ut som att detta är ett hopplöst fall. Hela Blogg.se känns B.

Ne, jag har börjat gå direkt via inloggningsrutan på publishme.se istället. Så slipper man den - som jag tidigare sagt - usla förstasidan.

Sådär. Nu ska jag inte klaga mer, men var tvungen att få ur mig det där.

Kommentarer

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback