Sverige, Larsson och Isaksson

Sverige var imponerande mot Tjeckien och att vinna var stort, jag väntade mig en förlust. Men Larsson nätade Sverige till 1-0, hur orkar den killen spela så bra efter en knäskada och en ålder på 33? Larsson är ett under, han kan det som inte många andra kan, vara 33 och fortfarnade vara en av världens bästa anfallare! Rosenberg överraskade poosetivt men än bör han inte vara i startelvan!


LarssonIsaksson

Larsson är en riktig kanon i anfallet och Isaksson i försvaret! Världslaget för båda? ;-)


Men om sanningen ska fram så var det Andreas Isaksson som räddade Sverige i går kväll, han spelade som en gud i målet! Med honom där bak så kan vi ta ett VM guld! Om inte Isaksson lämmnar Frankrike innan hösten är slut så blir jag förvånad, Arsenal och Juventus behöver målvakter!


Heja Sverige!

-Freddan 

Res till USA om ni får chansen!

-"Res till USA om ni får chansen!"

Detta är något som jag säger till många av de personer som klagar på USA, vi Sverige är något av anti USA, varför? Jo det beror på en sak och det är enbart en sak! USA´s president, George W Bush. Svenskarna kan inte förstå hur ett helt land kan välja en sådan typ som president, men om sanningen ska fram så är det inte hela USA som stöder honom, bara majoriteten av de som faktiskt röstade i USA.

Bush har haft otur med alla terror attacker samt att i hans position som ledare för ett av världens största land så var han tvungen att agera, hela USA var i shock och vill se den skyldiga till 11 september attacken. Bush gick ut i krigoch skylde på de som bevisen pekade på, då fick han hela världen på sig. Bush har gkort bra saker med fast de har hamnat i skymundan, hur som helst så tycker jag att vi svenskar måste försöka inse att vi är ett av de länder i världen som är mest influerat av USA, ändå klagar vi på att USA.

Nä, res dit och upplev de som ni klagar på innan ni utalar er! Besök Las Vegas, New York, Los Angeles! Dessa städer är några som visar vad USA går för både i en possetiv och negativ vinkel...

 

Ha en skön helg! Hälsningar Freddan!