Golf, golf och mera golf!

Golfen växer och man kan lungt säga att den kommer fortsätta att göra det väldigt länge. Jag såg på Scandinavian Masters tidigare idag... Riktig ruggit särspel som Stenson förlorade :-( Man kan bara gratulera Hensby och hans svenska caddie Fanny Sunesson, grattis! Många svenskar var bra med i Scandinavian Masters, helt enkelt betryggande inför framtiden. Och aldeles nyss så avslutades Women´s Brittsh Open. Koreanskan Yong Jang vann på 16 slag under par, svenskan sophie Gustavsson kom på andra plats, med 12 slag under par. Annika Sörenstam komm på en delad femteplats, 9 slag under par avslutade hon på. Här är adressen till hela listan: www.lpga.com.


Ha en helskön helg, med mycket golf och mycket avkoppling!


- FreddanHej igen, Virtanen och Laul!

Man kan ju lungt säga att det var ett tag sedan jag skrev senast...

Vad kan jag säga, jag har inte orkat. Jag vet att ni ställer er frågan nu: Varför ha en blogg om man inte orkar skriva?, men jag ska bli mer seriös.

 

Hmm, man kanske ska ta och skaffa ett jobb som går ut på att skriva i bloggar, då glömmer jag inte att skriva. Bland annat Fredrik Virtanen och Robert Laul på Aftonbladets nöje och sport redaktioner skriver ju i bloggar, och får betalt för det. Nä, betalt får jag nog aldrig men jag ska börja skriva en en blogg som är en blandning av Fredriks och Roberts bloggar, helt enkelt en sport/nöjesblogg. Hoppas nikommer att uppskatta mina tankar och åsikter, om allt som försigår här i världen, detta kommer alltså inte att vara en blogg om mig, utan om vad jag tycker om annat!

 

Ha en helskön helg!

- Freddan!