Dokument: Humor... Det var inte roligt...

... men intressant! Jag skrattade bara en gång... kanske, jag minns inte ens om jag skrattade, om jag nu gjorde det så berodde det säkert på någont som hände utanmför TV:n alltså i samma rum som jag tittade på programmet i. Hur som helst så var det otroligt intressant, jag väntar redan på nästa program, då kommer ju en av de största att vara med! Conan O`Brien... mannen som enligt Sout Park är ett Ginger Kid! (Dnna länk leder till en video, med ett utdrag ur South Park, det som sker i videon får inte tas personligt, utan som ett skämt. Ni som sett South Park tidigare vet hur deras humor är... roligt!)

Skit samma... Henrik berättar i Expressen om vad han tycker om sitt "omtalde" program "Dokument: Humor"... Jag skrev om programmet innan det började.. här!


//Fredrik


Kommentarer
Postat av: Eskapista

Yes! Jag hittade hit direkt (krävs ju iof inte mer än Olinda-intelligens för det men..ändå) Ha,ha,ha,,,har nyss kollat in South Park-snutten och fått lördagens garv. Tror att jag har en Ginger-kompis...måste informera henne. Håller med om Humor-programmet. Fast jag skrattade ganska rejält när britten beskrev Sverige som "mörkt bröd, självmord, mörkt bröd, depression, mörkt bröd....". Bajsfixerad? Njaee...bara när livet känns SKIT (HAHAHAH)Jo tycker nog Bajs är ganska kul (antagligen någon fixering i ngt stadie enligt Freud) Ska bajsblogga snart, alltså att jag ska blogga om relationen mellan bajs och humor. För den relationen är tajt som ett dajmkryss...

Ha det bra!

/E

2005-11-19 @ 13:24:25
Postat av: Fredrik

mmm det klippet är otroligt roligt! Äh, du får självfallet ha vilken humor du vill... haha

Ha det bra!

2005-11-19 @ 13:42:40

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback