Mede och lite musik.

Ikväll blir det Mello! På sätt och vis har jag en hat-kärlek till det här upplägget med deltävlingar. Jobbigt på ett sätt att allt blir så utdraget. Men på sätt och vis får vi ju mer Mello.
Man kanske kunde hålla ned antalet deltävlingar? Kanske ha två deltävlingar och en final? Andra chansen tycker jag är helt onödig, med tanke på att det är bidrag vi redan ratat. Visst, man kan ha som argument att det gör det rättvist för de bidrag som aksnke hamnade i en svårare deltävling att också ta sig till final, men ändå.

Jaja. Ikväll klockan 20:00 bänkar vi oss framför Petra Mede och lite musik.

Tror mest på Agnes och Starpilots.

Över och ut!

//

Vem kysste Elin, bakom ryggen på Marie...


Nu kan du få mig så lätt...

Ja, vad ska man säga? Håkan är magisk!
Fruktansvärt bra konsert. Synd bara att den blev lite kort.
Men! Håkan vet hur man får igång publiken.
Och framförallt så får han alla att vilja sjunga med!

Bäst ikväll var "Nu kan du få mig så lätt", givetvis.

Men även "Känn ingen sorg för mig Göteborg", "Hurricane Gillbert" och "Kom igen Lena" är ju tunga ädelstenar. 

Jag vet inte hur han gör det, den drygt 34-åriga göteborgaren, men nog fan gör han det bra. Få andra artister i Sverige kan ge samma effekt när de gör konserter. Håkan är en riktig live-artist!

I övrigt gratulerar vi Färjestads BK som tog hem seriesegern. Nu är det gasen i botten genom sluspelet som gäller. Om FBK tar guld tror jag Jörgen lägger av.

Nu blir det helg!

---

Inget är logiskt, inget är magiskt och det är så tragiskt...


Hahaha!


Dr. Gregory House vs.fussball...

Sitter här med en stor (ja!) kopp te och rostbröd, vars pålägg är smör och ost. Så galet gott!
Ser på fotbollen. Barca mot Lyon. Intressant. Krockar dock med House, så måste lösa det här på något sätt. Än har jag inte lyckats komma på något men det lutar åt att det bli House iaf, har hört att det är ett grymt bra avsnitt.

xx

Andra Avenyn går också ikväll, fan det här är omöjligt att pussla ihop!!!


Poor man wanna be rich, rich man wanna be king.

Åh! Hoppas ni ätit många semlor idag. Jag har iof bara ätit en enda semla. Och den var tyvärr ingen höjdare. Men men, det kommer väl fler semlor framledes. Har precis lyssnat klart på "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. Helt ärligt... otroligt spännande och bra bok!

Nu ser jag fram emot att Bladet släpper andra boken på Söndag.

I övrigt säger vi grattis till Victoria och Daniel. Kul att regeringen måste godkänna deras äktenskap. Eller inte. Ibland är det skönt att bara vara en vanlig svenne banan.

Nu; koka en kopp kaffe.

Glad svärfar?


New York Super Fudge Chunk.

Här sitter jag och lyssnar på Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", som följde med dagens Bladet. Lovande kan jag meddela. Måste ju lyssna klart på den här nu innan filmen kommer. Det är den magnifika Reine Brynolfsson som läser!!!
Dessutom äter jag New York Super Fudge Chunk från Ben&Jerrys. Fruuuuuktansvärt god.

Var och simmade förut. Otroligt skönt, men skönast var ångbastun efter simningen. Så jävla gött för kroppen och sitta där inne i ångan. Ångbastu är oerhört mycket bättre än vanliga bastus. De är så torra.

Nå väl. Ikväll blir det Beck. Nice!

xx


Pensionär? Moi? Nääää...

Se På Spåret - check
Se Antikrundan - check
Ont i kroppen - check
Sova tidigt - check
Senildement (!) - check

Looks like I'm på god väg att klassas som pensionär!

Nu; färdtjänst till Ica, där jag ska handla med småmynt och kuponger!


Kvällens Mello - Little Babs!

Jaha, Molly och EMD till final. Känns som att min magkänsla fick rätt. Och ja, det var faktiskt rätt att de gick vidare direkt till final. Ska dock sägas att jag fortfarande stör mig på duellerna. Det här är för invecklat helt i onödan. Känns som att SVT gör det för att dra in extra cash. Nåja. Mede var iaf grym! Little Babs haha. Klassiker.

Ser för övrigt fram emot "Män som hatar kvinnor". Läste att Bladet släpper ljudboken imorgon för 59 spänn. Billigt!

xx

Har fan aldrig sett Bruce så gammal. Men väldigt fin video. Och sjuuuukt att den här låten inte fick en Oscars-nominering.


Ingvar ÄR På Spåret.

Hallå! Igår blev det en trött fredag. Men sånna får man också ha.
Idag är det Mello! Detta fantastiska spektakel. Ser redan fram emot kvällens briljans från Petra Mede. Nu kan man uppfatta den där meningen som ironisk, men låt mig förtydliga att det inte finns ett uns av ironi. Petra kicks ass.
Synd i övrigt med Ingvar Oldsberg, dvs att han inte kommer leda På Spåret längre. Känns som att man kan lägga ned det, egentligen. Ingvar är ju fasen På Spåret. Det blir väl som "Jeopardy" när Magnus Härenstam försvann. Annars låter Ingvars nya projekt "Här är ditt liv" fruktansvärt intressant. Som ni förstår så fick jag ju aldrig uppleve det med Lasse Holmqvist, av uppenbara skäl.
Hur som så tycker jag att man kunde ha låtit Ingvar göra båda programmen, men det handlar väl om pengar hos SVT. Ingvar är förmodligen inte billig.
Annars är Johan Wester brutalt grym. Värdig vinnare, indeed!

Kvällens Mello känns i övrigt intressant. Tror "nya Carola" tar hem det. Dvs, Molly Sandén. Hon har ju blivit fruktansvärt prisad av kritikerna. Eller vem vet, kanske är det just därför hon inte kommer vinna. Vi får se! EMD plockar väl fjortis-poäng. As usual.

Hoppas ni får en fin kväll iaf!

Ingen känns så geniun som Ingvar. Hela Sveriges favoritgubbe!


Vad tror du att den är värd?

Ha! Knut Knutsson måste vara den mest entusiastiska människan i tv!

Antikrundan är en av SVTs alla ädelstenar.

Det är jag och pensionärerna.

Knut Knutsson, vilket namn!


Louise.

Nu handlar det om "Fallet Louise" på Uppdrag Granskning i SVT. Man blir ju beklämd att något sådant kunde hända i vårt Sverige. Men det förvånar mig inte egentligen. Och alla frågar sig "Hur kunde det hända?". Jag tror ingen kan svara på det. Kanske beror det på underbemannade socialförvaltningar. Kanske på blindhet och inkompetens i sitt yrkesutövande. Eller undermåliga lagar, regler och arbetssätt. 
Man vet inte. Det ska dock inte få ske. Så i den utsträckning man kan bör man undersöka vad som går att göra för att förbättra förutsättningarna för våra socialförvaltare att ingripa och förhindra att "Fallet Louise" upprepas.

Är iaf glad att "Louise" har ett bra liv idag.

Lite att se fram emot...

25/2 - Lööööön!
27/2 - Håkan Hellström på Conventum
Vecka 15 - Skidresa till Österrike
27/4 - I turn 21!!!
4/6 och 5/6 - Bruce Springsteen på Stockholms Stadion
6/6 - Landskamp Sverige - Danmark på Råsunda
Någon sorts resa i sommar.

Yaaaay!

Petra Mede - kvällens behållning.

Mede var bäst ikväll. Sen Måns.

Så. Punkt.

Valentine´s day.

Det är galet fint väder idag!

Nu; promenad upp på stan.


Rourke berör till saknad i The WrestlerThe Wrestler 5/5

Regi: Darren Aronofsky
I rollerna: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood
Biograf: Filmstaden

Jag har sett många filmer som jag tyckt om i mina dagar. Men inte alls så många som verkligen berör mig. Efter att filmen  var slut och tonerna till Bruce Springsteen's låt - med samma namn som filmen - ljöd så var jag nästan helt utmattad av alla känslor som sköljt över mig.

Randy "The Ram" Robinson (Rourke) hade sin storhetstid i slutet av 80-talet. Då var han en hyllad wrestlare på toppen av sin lysande karriär. Nu tjugo år senare bor han ensam i en trailer park, åldrad och ärrad. Det närmaste han kommer närhet är de gånger han betalar för strippan Cassidy (Tomei), som han kommit att älska. Att han sen har ett oerhört - självförvållat - trasigt förhållande till sin dotter (Wood) gör inte livet bättre för Randy. På vardagarna gör han extraknäck i den lokala matbutiken. Och på minnen från en svunnen tid, samt i hopp om att kunna ta sig tillbaka till toppen så spenderar han helgerna med att wrestla för småpengar på mindre arrangemang. Men med en hälsa som börjat svikta och insikten om att han kanske måste lägga av med det enda han har - det enda som definerar vem han är - blir svår. I ett försök att komma till rätta med det lilla liv han har utanför ringen så försöker han åter knyta kontakt med sin förlorade dotter. Plötsligt står Randy sliten mellan sitt nya liv utanför ringen och ett erbjudande om en stormatch, som kan vara hans sista biljett tillbaka till toppen.

Känslan av att vi släpps riktigt nära inpå Randy Robinsons mest svåra del av sitt liv förstärks av sättet man valt att filma The Wrestler på. Kameran följer alltid "The Ram" lite snett bakifrån. Som om vi bara följer med, som att vi faktiskt är där. Detta gör känslorna ännu starkare och det är omöjligt att värja sig mot smärtan som finns i en enda man. Det är inte smärtan från taggtråden, glasbitarna och slagen som gör ondast för Randy. Det som gör ondast är den ensamhet som han speglar, smärtan av att hans dotter inte vill veta av honom och att han själv vet att han inte vore något utan wrestlingen - att allt glider ifrån honom.

Rourke gör en felfri insats i en klass för sig och Oscars-statyetten ska vara i hamn. Det är egentligen närmast läskigt hur lik historien om Randy "The Ram" Robinsons liv är Mickey Rourkes eget. Det är som om det inte finns någon gräns mellan skådespelare och karaktär.

Jag kan fortfarande känna en saknad av Randy Robinson som vi på sätt och vis fick lära känna. Så starkt och djupt berördes jag av den här filmen. Och det har aldrig hänt förut.

11/2.

Hej hej! Kan ju start off with a little notice att jag har ordnat med boende i Stockholm nu. Har hittat ett nice Hostel som duger mer än väl. Så 3-7 juni blir osäkra dagar för Stockholmarna. Eller nåt.
Sen så fick jag utsökt mat idag av Kändis-Lina, pasta svingod kräfttacospastasås haha! Så ja, Lina is one hell of a chef. Och sallad hade hon ju dessutom mäktat med. Tack för en trevlig lunch.
Imorgon; pytt-i-panna. Inte lika inspirerande.
Sen har jag ju gått och fått en cruch på Camille Guaty! Heeeeelt galet. Men she got something about her. Snygg är hon iaf.

Sitter och tittar på das fussball. På Eurosport, som sköter sig väl.
Har dock dunkat in att det blir 3-0 till Sverige. Det ser inte så ljust ut. Och jag börjar mer och mer inse att mina pengar har försvunnit ut i cyberspace. Känns som att vi får producera lite nu!

(Sverige gjorde nyss 1-0 genom Elm! Rasmus, givetvis)

I övrigt fick vi reda på att det är 21 personer som är varslade lokalt hos oss idag på jobbet. Inte kul. En månad ska det ta innan de är nere på den nivån att de kan namnge vilka som berörs. Håll tummarna för att jag klarar mig vänner!

(Nu gjorde Kim "Släggan" Källström 2-0! Kom igen Sweeeeden!)

Nu ska jag se klart dramatiken i matchen!

Sverige presterar väldigt fin lagfotboll.

Spille fodbold for helvede!

Maten godkändes av Lina. Vilken tur!
I övrigt scorade jag biljetter till Sverige-Danmark up in the capital! Fatta; Bruce x2 och sen landskamp!!! Sweeetaaah. Nu ska jag bara försöka ordna med tak över huvudet i Sthlm. Någon som vill hysa en stackars liten grabb?

Ingen?

Blinded By The Light

Har vart en riktigt skön dag idag. Lagom mycket att stå i och ett helt sjukt fint väder. Blev en riktig långpromenad på lunchen faktiskt. Skönt som fan!
Sen kom Kändis-Lina på en smart (!) idé. Eftersom att vi båda var lite trötta på våra senaste matlådor så ska vi nu göra ett varsitt försök att laga mat åt varandra. Så jag blev av någon anledning först ut. Inte mig emot iof. Så ikväll ska jag laga mat åt mig och Lina som vi ska ha i matlåda imorgon. Blir potatisgratäng och kött.
Samma Lina var fantastiskt snäll och skjutsade hem mig så jag slapp ta tåget. Taaack!
Tror iof inte att hon led allt för mycket av mitt sällskap. Kan ju hoppas att hon inte gjorde det iaf!

Så nu ska jag låta köttet tina och sen kan jag sätta igång.

Annars så vill jag i övrigt tipsa er om Blinded By The Light. Fantastisk låt av en fantastisk Bruce.


xx

En rätt färgstark cover av Manfred Mann's Earth Band på Blinded by the light (Live 1976)


Winter.

Riktigt fint ute nu! Helt galet mycket snö och ett sådär almoast magical snöfall. Riktigt filmväder!

Love it.


Mello -09

Petra Mede var ju - enligt min mening - riktigt bra i kvällens Mello!!! Nog fan är hon rolig. Iof så är det ju lite av min humor. Roligast var då hon sa att hennes liv snart för över för att hon fyller 40. Kul!!! Ska ju även sägas att hon har ett väldigt oförtjänt jobb. Dels att fylla Luuks skor och dels att de fuckat upp hela Mello med de märkligaste av regler.

Kort sagt; jag tycker Mede gjorde succé!

I övrigt var det väl sådär. Eller? Var lite besviken faktiskt. Och det där med Stenmarck var det larvigaste jag sett haha. Men underhållande, givetvis.

Alcazar känns ju som att det tar hem det på rutin. Mest pro så att säga.
Kul med Af Ugglas!
Tycker väl Emilia var riktigt trist.
Scotts... ja.. vad ska man säga?
Annars var det väl inte helt oväntat att Shirley Clamp inte skulle gå vidare? Maken till tristare framträdande får man leta efter. Och låten var inte så bra.
Men som sagt, helvete vad krångliga de nya reglerna är. Vad försöker de göra? Det blir ju så jävla invecklat helt i onödan. Dags att byta ut Björkman?

Hoppas på bättre nästea vecka. Tyvärr känns Mello -09 lite tafatt. Och jag har svårt att tro att det skulle ha en chans att överglänsa de senaste tre årens hype. Tyvärr. Men vi kan alltid hoppas!

Annars får man ju konstatera att Mello är det största vi har i vårt lilla land.

Fantastiskt.

I wish you a good day and good mental health!

En lugn lördagsmorgon kan man säga. Även om jag igår kväll/natt funderade på att investera i en hagelbössa. Några debila (och förmodligen fulla) grannar stod och skrek på balkongen. Hur länge som helst.
Jag får panik på människor som står och skriker mitt i natten från balkonger. What's the point?? Så kunde i riktigt somna förens väldigt sent.
Men back to this morning! Jag har snurrat runt här i my apartment (eller flat som de säger i Storbrittanien) till tonerna av Melissa Horn, Bruce Springsteen och The Killers.
Sen har jag avnjutit ett avsnitt av Inside The Actor's Studio med David Duchovny! Muy bien!!!
Sen dubbelavsnitt med Frasier. Visst är det en helt fantastiskt underhållande serie?
Gotta love the characters...
Dagens agenda ser väl inte så knepig ut i övrigt.
Ska ut till the parents i Hovsta. Och sen ikväll se Mello (It's back baby!!!) med syster.

Men nu blir det ett kort besök hos Ninnie.

Över och ut!


"It's my stapler..."

Intressant semifinal av På Spåret (pensionärsvarning?!). Johan Wester är ju brutal. Och muy intelligent! Annars är det svårt att inte gilla Ingvar Oldsbergs briljans vid rodret och likaså Hellbergs ibland överraskande tillägg!
Sen efter det så var det ju Skavlan. Denne briljanta norrman och namne! Jag tror fan Fredrik Skavlan är Sveriges bästa talk-show host och då är han ändå inte svensk!
Lasse Winnerbäck var gäst. Lika svår som vanligt. Intressant.
Men de pratade även otrohet och varför människor intresserar sig för skvaller, kändisar och dyligt. Även det sjukt intressant, de lyckas alltid få till intressanta ämnen med de mest oväntade människorna.
Tydligen så ligger det i en människas biologiska natur att lämna en partner om man inte fått barn med den inom två år. Enligt en proffessor som var med Skavlan så är det därför förhållanden spricker efter ungefär två år. Såvida man inte skaffar en hund, så man har något gemensamt att ta hand om. So to you all out there som snart goes två år med the relationship. Börja ligga utan skydd eller köp en litten byracka.

Hur intressant är inte det här?!

I alla fall. Nu går den magiska filmen Office Space på trean. Gary Cole gör en bissart bra tolkning av mellanchefen Bill Lumberg i filmen. Se den!

xx

Bill Lumbergh: Milt, we're gonna need to go ahead and move you downstairs into storage B. We have some new people coming in, and we need all the space we can get. So if you could just go ahead and pack up your stuff and move it down there, that would be terrific, OK?
Milton Waddams: Excuse me, I believe you have my stapler...


Queen of the supermarket.

Fortfarande en dag på Alvedon. Blä. Men det går iaf frammåt tycker jag.. Och jobbet har lättat lite nu vilket är oerhört sköööönt! Nu har jag dessutom hunnit ta frukostpauser igen, vilket jag inte hunnit på kanske två-tre vekor. Galet.

Enough about work!

Har iof mycket disk som borde tas hand om, meeeeen... jag kollar istället på ett nytt avsnitt av The Office på kanal 9! Älskar Kanal 9. Går fantastiskt bra serier (typ samma som på femman, fast ändå inte heeelt samma). Gud vad jag stretchar the words helt plötsligt. Ska försöka sluta med det.

Jag vill fan ha säsong 5 av The Office på DVD nu! Har ju 1-4.

Funderar på om jag orkar skriva recensioner på Valkyrie och Bejamin Button... Vill egentligen fokusera på min recension av The Wrestler.

Soooo.... Ni får betygen och en kommentar kort och gott.

Benjamin Button... 3/5
Mycket bra film. Starkt imponerad av Brad Pitts insats.

Valkyrie 3/5
Alltså, mycket imponerad av Tom Cruise (Som sällan gör en dålig insats). Inte så mycket krig, utan som sagt mer fokuserad på att berätta historien om Stauffenberg. Sjukt intressant.
---
En bättre recension av The Wrestler kommer.
---
Annars så saknar jag min Queen of the supermarket lite just nu.
---
I övrigt känns Årets kock som sänds på fyran just nu sjukt ointressant...
---
Tänkte berätta en liten story sen om ett väldigt viktigt ögonblick i mitt liv. Så det kommer väl snart!
---
Hjärnstorm på SVT är underbart!

Over and out!

Dunder Mifflin


Bättre än bara live

Åh SVTs dunderstatsning Popcirkus med Kristian Luuk och Per Sinding-Larsen som programledare är ju briljant top-modern tv! Direktsänd livemusik med kända svenska artister. Och dessutom väldigt intressanta musikrelaterade inslag. I'm impressed. Det här ska jag följa!

Onsdagar, 20:00 - check!

Luuk och Sinding-Larsen (!)Som så många gånger förr, du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Vaknade med huvudvärk imorse. Noooo! Vill liksom inte bli sjuk igen. Mådde dessutom lite halvdåligt. Men tryckte i mig två Alvedon. Så huvudvärken gick över sen när jag kom till jobbet. Dagen har vart oförskämt smidig och lugn, nästan så jag trott att jag missat massor, vilket jag inte har... Dundrade i mig två Alvedon till sen vid lunch, men nu har huvudvärken återkommit. Svinjobbigt. Dessutom känner jag mig lite varm. Det här icke bra, vill inte bli sjuk alltså :/.
Slutade för övrigt tidigare idag eftersom att jag vart hos frisören!!! Det var dags, behövde veeeerkligen klippa ur håret, det såg ut som någon slags djungel i djupaste Afrika. Fast utan djungelmänniskor and stuff...
Och bästa "Kändis"-Lina skulle ju också sluta vid halv tre och snäll som hon - alltid! - är så fick jag åka med henne hem till örebro. Vilket gjorde att jag slapp åka tåg och fick trevligt sällskap. Kom dit lite tidigare så klippningen kunde dessutom påbörjas innan utsatt tid. Så kom hem sen extra tidigt. Hur skönt som helst.

har slappat framför tvn ikväll, ser Simpsoooons. Lyssnar även på Melissa Horn. Multi-tasking is the shit!
Ska dock över en snabbis till min syster snart.
Sen hem och soooova. Och hoppas på att jag inte insjuknar.

Vill verkligen inte bli sjuk!

Melissa Horn - Sveriges mest fantastiska artist just nuHard working man.

Det är faktiskt så att rätt många har frågat vad jag egentligen jobbar med. Och jag kan egentligen inte förklara riktigt själv vad det är jag gör. Tänk vad enkelt det hade vart om jag vart brandman eller polis. Då hade ni ju i princip förstått right away vad jag sysslar med. Meeeeeen så är icke the case.

Jag jobbar som kundkoordinator på Green Cargo. Låter det intressant?

Det är iaf intressant tycker jag. Det man kan säga att jag jobbar med är godståg. Och man kan säga att allt som vi som tågoperatör gör ute i verkligheten styrs av - och registreras i - vårt datasystem. Jag jobbar på vårt customer service (ja vi använder engelska uttryck), vilket inte innebär att jag sitter hela dagarna och får random samtal från kunder som behöver hjälp. No way José. Utan vi som jobbar på CS är högst involverade i det operativa kring våra tågtransporter. Vi sköter det administrativa, så som att boka våra godsvagnar, övervaka transporter och även att sköta den största kontakten med våra kunder. Vi har i princip bara stora kunder, vilket innebär att vi sköter många kunders dagliga transporter på järnväg. Några av våra kunder är Volvo, IKEA, SCA, Södra Cell, Carlsberg, Stora Enso mfl. Så vi har inga kunder som bara skickar "ett paket" med oss. Utan vi sköter stora dagliga laster åt våra kunder. Detta kräver att någon har kontakt med kunderna, dvs vi kundkoordinatorer. Vi kooordinerar våra kunders transporter. Så vi ser till att deras transporter blir inbokade i vårt system så att det sker något i verkligheten också. Sen är det vårt jobb att övervaka dessa transporter så de kommer fram i tid, lösa eventuella transportproblem som dyker upp osv. Vi har daglig kontakt med samma personer, vilket är skönt och takes the call center stämpel off of us. Vi har ansvar för olika kunder. Min kund som jag för tillfället ansvarar för är Södra Cell. Så det är deras transporter jag bokar och övervakar.

Det är inget lätt jobb. Men väldigt roligt i det stora hela.
Logistik är faktiskt ett väldigt intressant område att jobba med.
Vet inte om ni fick så mycket bättre intryck of what I do for a living...

Men detta är iaf vad jag gör.

Ett Green Cargo-tåg...


"It's Boss-time!!!"

Åh önskar jag hade vart på plats på Super Bowl!!! Inte för att se fotbollen, utan för att se Springsteens framträdande. Det är ju helt sanslöst bra. Born To Run-album-cover-inledningen! Knee sliden in i kameran!

ja vad fan, see for yourself! Del 1 finns nedan, del två kan ni klicka er vidare till då del 1 är slut!Rollercoaster.

Usch, vilken jobbig dag! Började med att jag iaf var liiiite happy to be back at work. Sen insåg att jag att typ inget fungerade imorse då det vart massa andra som gjort mitt jobb. Och vi gör ju samma jobb lite olika. Så är det ju. 
Hur som, blev jag genast down och fick huvudvärk. Haha! I sound so weak.. men det var seriöst inte kul att ta reda på. Plus att jag har haft ett problem som hängt över mig rätt länge.
Som jag var tvungen att ta tag i.
Sen när jag fått ordning på allt och det verkade som att problemet var löst av någon konstig anledning så blev jag glad igen och tänkte att det här kanske kan bli en diiiicent dag iaf.
Plus att Ninnie kom på besök!! Vilket var ett nice avbrott i allt... Tills det helt plötsligt kom fram att the problem jag trodde var löst hade förvärrats likt en jobbig rash som inte går bort! Jag D Ö R om inte det här skiten blir löst snart.

Så idag kan man säga att det har vart upp och ned. Likt en berg- och dalbana!

Kvällen har spenderats framför Martha Stewart, How I Met Your Mother och snart lite Ricky Gervais eller någon bra film!

För övrigt så stör jag mig hårt på att det inte fungerar med MMS-bloggningen...


Lööööve How I Met Your Mother!!!


Nu; American Psycho


I musikarkivet...

Det är söndag. Mitt i natten. Eller tidigt på morgonen. Det beror ju på hur man ser det. Jag sitter och pratar med Anna på msn och vi har fallit ned i "låtar vi minns och återupptäcker"-träsket! Vi gör en varsin lista på tio fina låtar vi vill lyfta fram igen. Som måste dammas av och putsas upp!

Journey - Don't Stop Belivin'
Ralph McTell - Streets Of London
Bruce Springsteen - My city of ruins
Guns N'Roses - Paradise City
Cheaptrick - Surrender
Creedence Clearwater Revival - Who'll stop the rain
Don Henely - The Boys of summer
Jacksson Five - I want you back
Popsicle - Hey Princess
Colin Scot - Hey Sandy

Jag är nöjd.