Idol - så var det låt för låt! Betyg plus kommentar!

Vilken final! Agnes hadde röstproblem... men gjorde det ändå bra och Sebastian sprang runt opå scen med en touch av gay. Nu kommer mina betyg på låtarna:

Sebastian Karlssons låtar:

Låt 1
: "Born to run" av Bruce Springsteen  4F (FFFF)
Kommentar:
Han gör en otroligt bra version, av en låt som inte många skulle vilja försöka sig på! Den är magisk i orginalet. Sebastian gör en helt okej version av låten. Klädstilen, var ju lite speciell. Undrar hur het Springsteen blir bland fjortisarna nu? Han äger scenen!

Låt 2: "Life on mars"
av David Bowie 2F (FF)
Kommentar:
Den var fan inte bra! Han gjorde inte en bra version, juryn är ju för fan ute och cycklar! Sebastian kan inte sjunga den här låten, det blir inte mer än ett OK från mig. Tittarna borde inte fått valt låten

Låt 3: "Right here, right now" av Sebastian Karlsson 3F (FFF)
Kommentar: Han gör ju en bra version av den här låten, en skön låt som verkligen sitter! Men det är ju inte Sebastian, han gör ändå en bra version och jag är imponerad. Bra jobbat! den kunde vart en fyra, men näe, det blir inte det!

Agnes Carlssons låtar:

Låt 1: "This is it" av Melba Moore 4F (FFFF)
Kommentar: Vilken låt, hon gör den till sin egen, helt perfekt! Man hörde att hon har röst problem, men hon grejar det! OCh den är ju helt fantastisk. Vilket tryck hon står för på scen, vilken utstrålning, vilken stjärna!

Låt 2: "My everything" av Jennifer Brown 3F (FFF)
Kommentar: Den här blir precis en trea, men då har jag överseende med att Agnes inte junde trycka ifrån med rösten, hon kunde inte nyttja sin röst fullt ut! Men hon kompenserar genom att äga scenen och vara helt amazing!

Låt 3: "Right here, right now" av Agnes Carlsson 5F (FFFFF)
Kommentar: Helt jävla underbart! Hon gör nog sin livs låt och Virre har rätt, den smiskar Sebastians version på fingrarna! Hon äger scenen, hon äger Idol, hon äger alla! Den här låten blir en riktigt skön powerballad a´la Celine Dion!

Vilken final, två sjukt bra artister och några helt amazing låtar! Idol har växt i status något så in i... ja... helvete! Idoljuryn var inte så bra, de får inte mer än 3F (FFF)!

Efter Idol så kommer en skön krönika och en liten fördjupning!

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Lina

Jepp, jag håller med dig. Agnes version av Right here, right now får håret att resa sig på armarna. Men Sebbe var cool han med. Undrar om resten av sveriges ungdomar får upp ögonen får vår gubbrock nu? Haha ;P

Postat av: Erica

Har nån Agnes video till Right here, right now?
skicka på mig mail, tack!

2005-12-13 @ 18:43:40
Postat av: Erica

[email protected]

2005-12-13 @ 18:44:03
Postat av: Mange

fan va alla tycker sebbe sjöng "life on mars" dåligt dah.. Han gjorde den bättre än bowie, rös så jvulska när han höjde tonerna på slutet.

2006-02-12 @ 02:03:22

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback