En tur till frisören... och lite tankar kring ord.

Var hos frisören idag. Eller tja.. frisörskan heter det ju om det inte är en herre som klipper. Det blev fin fint, körde lite längre i nacken, men still kortare at the rest, typ..
Jag är helnöjd.
Jag somnade nästan i stolen. Det är ju så skönt att bara sitta och få håret klippt... Eller är det bara jag som tycker det?
Alltså, solen är ju helt fenomenal! Våren är äntligen här riktigt ordentligt. Nu MÅSTE jag köpa en vårjacka... Varför är jag så sent ute, jag frågar?! Fy fan vad jobbigt detta är...

Såg i Aftonbladet att de lagt till nya ord. jag ahr åsikter om ett ord... Som jag aldrig har hört. "Guzz"! Vad fan är det?! Jag tänkte först: "Ehhh varför lägger de till en konstig förkortning av namet Gustav?!".. Men det betyder "flicka"! Va?! Det trodde jag inte... Men ett nytt ord som jag gillar är "promota". Det betyder "marknadsföra". FINT! Jag vill hålla på med marknadsföring sen... det och PR (Public Relations).

Må strålande, nu ska ätas.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Oj, hur i hela världen har du lyckats undvika att höra ordet guzz?! Grymt populärt rinkebysvenskt ord. Själv gillar jag bäst engelska ord som helt enkelt blivit försvenskade. "Promota" och "hint" antar jag är exempel på detta. Kul med lite uppdateringar!

Ha det bra!

Postat av: :)

Jag förstår vad du menar, det allra bästa är när frisören schampoonerar!

2006-04-19 @ 20:46:22
Postat av: Fredrik

Till Spanskmannen:
Jag veeet! Helt stördt.. jag har missat det. Ändå är jag med på rätt många andra ord, men just det där har jag missat. Haha... Jag älskar engelska ord alltså. Jag slänger ofta in ord på engelska i det jag säger.. haha Om detta är ett tecken på dåligt ordföråd eller påa tt jag tycker det är lite coolt vet jag inte. men engelska is the shit.

Till :):
Jaaaa! Det är supersköönt haha... Då kan man också somna.

Må BÄST

2006-04-19 @ 21:45:47
URL: http://www.freddan888.blogg.se
Postat av: Emma

Jag håller på att börja grina hos frisören - Sån smärta för en håröm person. Föredrar tandläkaren ;) Nu blev jag förvånat... Jag trodde guzz var kille?! Shit, man måste verkligen lära sig sitt slang rätt så att det inte blir feltolkat.

2006-04-20 @ 16:56:13
URL: http://www.emmasgarderob.webblogg.se
Postat av: Fredrik

Till Emma:
jobbigt värre. Jag är glad att jag inte är håröm... Jo, vi måste bli bättre på Rinkebysvenska...

Må FINT

2006-04-21 @ 10:43:23
URL: http://www.freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback