Vad hände med Chevy? Det är dags att skylla på Pitt!

Alltså, varför är då så många skit filmer nu för tiden? Ingen bra humor.. ingenting. Det finns bara några filmer som jag tycker är riktigt bra, detsamma gäller skådespelare. Det har ju blivigt så uselt, varför kan det inte vara som innan jag blev född, alltså som filmerna var då, inte att jag ska bli ofödd (eh? ofödd?).

En av de bästa är ju den gamla filmen som rullade på biodukarna år 1985 (förmodligen världens hitills bästa år och jag var inte ens född! fan), ni vet den med
Chevy Chase, rullen som hette Fletch. Den sköna snuten som undersökte brott på sitt eget sätt (det var väldigt mycket polisfilmer på den tiden). Tiden då Chevy faktisk var en av de stora, nu är han nästan bortglömd, hans senaste film var liksom "Ellie Parker" (lugn, jag vet fan inte heller vad det är för film!). Lite synd, Chevy var ju ett geni, speciellt i "Fletch". Som när han alltid utgav sig för att vara någon annan och hamnade i svåra sittuationer, som den här:

(Fletch har ingen aning om vem "Ed" är, han spelar att han känner honom)

Dr. Joseph Dolan: You know, it's a shame about Ed.
Fletch: Oh, it was. Yeah, it was really a shame. To go so suddenly like that.
Dr. Joseph Dolan: He was dying for years.
Fletch: Sure, but... the end was very... very sudden.
Dr. Joseph Dolan: He was in intensive care for eight weeks.
Fletch: Yeah, but I mean the very end, when he actually died. That was extremely sudden.

Men jag antar att detta är sådant där skämt som man se filmen för att tycka att det är kul. Men jag kan ju i alla fall intyga att det är as kul i filmen, bara så att ni vet!

Nu så är det tydligen skådespelare som Brad Pitt som gäller, men ärligt, vem fan bryr sig om hans karriär? Så bra är han som inte! Nä, jag ska nog starta en kampanj som kommer ha fäljande budskap: "Chevy, for president"! (Eh, okej, kanske lite överdrivet, men han är bra). Jag tycker i alla fall att Mr Pitt är överreklamerad (oh, fancy language, now is it?!). Jag vill att dagens filmer ska vara mer, 1985, mer Chvey, om ni fattar vad jag menar.

Kom igen, ut med Mr Pitt och in med Mr Chase! Eller är jag den enda som vill tillbaka, till livet, "ni" (Alla ni som var födda innan 1985) levde igen, 1985? (Ehh? Det där lät väldigt Isaksson:skt, eller?). Kanske är det bara jag som upskattar Chevy Chase, då får jag ta det. Men jag hoppas att det finns någon mer som håller med att han var fan genial på sin tid, vilket inte nödvändigtvis innebär att han är det idag, men va fan, vi lever alla på minnen! (Eller som i mitt fall, minnen från då Kanal 5 sedavanligt varje år sänder hans filmer mitt i natten). Minnen som minnen, utan dem skulle vi inte kalra oss, så är det bara!

Jag skyller Chevy Chase´s fall på Brad Pitt, det känns som att i år kommer man kunna skylla allt på han, faktiskt. Lite som att alla skyllde allt på Laila Freivalds förra året.

//Fredrik






Kommentarer
Postat av: Danne

Chevy Chase är kung!
Jag har nästan alla av hans filmer på dvd nu och fler ska det bli.

Tips på andra filmer från 80-talet med samma standard: Kolla även på "Porky's del 1 och 2", "Deltagänget", "Svensexan" och "Supertönten - eller Meatballs som den heter i USA". Riktigt sjuka och sköna komedier.

Postat av: Linda (who else?)

AAaaahahah... så nice haha.. "Yeah, but I mean the very end, when he actually died. That was extremely sudden.."
Jag måste se filmen! Garvar som fanken*

2006-05-07 @ 16:29:37
Postat av: Fredrik

Till Danne:
Chevy äger ja...

Till Linda:
Ja se den! Han är för skön alltså. Jag ÄLSKAR hans filmer, kul att någon mer gör det! :)

Må VÄL

2006-05-07 @ 18:56:43
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback