Persson mot Reinfeldt... Fredrik och Filip... mot "Lill Babs"

 
Göran och Fredrik! Foto: Aftonbladet - Filip och Fredrik! Foto: Gefle Dagblad

Ikväll blir det en TV-kväll, med start 20:00 på SVT1.
Ska faktiskt lägga tid på partiledardebbaten.
Det känns som att jag måste göra det nu när man ska upp och rösta snart. Den blir nog spännande.. om de är lite mer lediga i debbaten...
Sen.
Höjdpunkten..
Ett Herrans liv.
Fredrik och Filip har Barbro "Lill Babs" Svensson som guest in the show. Intressant.
Det blir nog en kul historia.
Kanal 5. 21:00.

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: sanne

lillbabs och tv-spelen XD hahahaha

Postat av: Fredrik

Till Sanne:
Ja, haha KUL... Lill Babs är skön! Vilken ödmjukhet Fredrik hade inför henne...

Må KANON

2006-05-11 @ 22:25:01
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag tyckte Lill Babs verkade vara lite obekväm,nästan lite så där att hon själv tyckte att hon är korkad. Men Fredrik och Filip I LOVE Them!!

2006-05-11 @ 23:21:34
URL: http://smulle.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Smulle:
Nja... lite kanske... Men det var still ett great program killarna fixade ihop. De är för sköna. Filip och Fredrik är kungar.

Må PRIMA

2006-05-12 @ 12:13:44
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: J

FY FARAO vad det var synd om F&F som blev antastade av snuskkärringar,man såg riktigt hur bekväm Fredrik var när den blonda gamlingen började smeka hans bröst och man såg i hans ögon hur han bara ville springa därifrån,gråta en skvätt och tvätta bort den kränkade känslan som tantens skrynkliga manshungriga hand gett honom,jag förstår mannen,även om en tant aldrig tafsat på mina bröst.Men killarna bet ifrån ganska bra när de sa:
-"Glöm inte solskyddsfaktor 40 när ni drar till gambia",eller nåt liknande.haha,jaa.
Och när filip dansade med barbro till fredriks ljuva toner i slutet av programmet,vilken charmör,filip är nog den enda mannen på jorden som är attraherande trots blå sidenslips,fittskägg och med en sångröst sämre än paris Hiltons.
"det skulle stilla mitt sinne så otroligt om du säger att du iallafall jobbar på ditt singelliv" åh fredrik,sluta skjut mig med ditt charmörgevär.och ja,det var det lamaste jag kunde komma på.

Meta Sojlid Gea Tre/J

2006-05-12 @ 16:37:18
Postat av: Fredrik

Till J:
haha det var ju kul som fan. Herngren är fan bra på att sätta upp sketcher... Jag ahde typ spytt som fan om de där hade antastat miG! hahah Så skönt sagt det där med solskyddsfaktor alltså.. fan avd kul. Ja, JAG håller med om att Filip är den enda som är attraherande då! Även om jag inte är atthraherad av honom, men, jag håller med. Fredrik ahr fan soft sångröst ju... jag gillar fan den. Han är även så jävla snabb i sina kommentarer och de är alltid klockrena.. ÄLSKAR verkligen just Grattis Världen för att det är så fullt med sådana... Lill Babs är grym, speciellt i affären haha... Jag lyssnar just nu på "Lady in Red" som de sjung för Barbro... fin låt... speciellt då Fredrik sjunger den... Filip skulle kunna lägga ned, men då blir det inte samma sak... själv får jag nöja mig med att det är Chris De Burgh som singar iväg...

Varmast,
Fredrik

2006-05-12 @ 16:56:07
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: lars

jag tycker att Lill-Babs gjorde den starkaste insatsen i programmet dels när hon ställde upp som helt okunnig spelexpert,, dels när hon officiellt ställde upp som MILF. Ingen skall inbilla mig att hon inte visste vad begreppet Milf står för, även om hon försökte spela "oskuld" i Aftonbladet.

2006-05-18 @ 08:59:53
Postat av: Fredrik

Till Lars:
Ja, Lill-Babs var skön. gilalde henne verkligen. Hon tog det hela på ett skönt sätt... och precis, jag tror också att hon visste avd fan MILF är haha.. Kul avr det i spelbutiken.

Må KANON

2006-05-18 @ 09:40:27
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Lars

Till Fredrik:
Inte förrän nu såg jag din kommentar. Ja, det är klart att hon visste vad MILF står för och jag tror faktiskt att hon är stolt över att ses som en MILF bland yngre killar, att veta att hon fortfarande är gångbar på köttmarknaden.

2006-05-29 @ 21:34:32

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback