Kvällen kommer förgyllas av Fredrik och Filip...

Idag har jag vart jätte trött, jag har en dessutom dragit på mig en blogg depprission de senaste dagarna! Det är riktigt jobbigt, det innebär att jag knappt kan komma på något att skriva om, inget, nada, zero, inget som sagt, detta gör mig väldigt frustrerad.

Ikväll så är Fredrik och Filip tillbaka i sina stolar, i programmet 100 Höjdare! Detta är ju helt underbart bra, kanske så kommer jag att få lite kreativ inspiration av dem? Hoppas på det i alla fall. Som sagt, ikväll ska jag se 100 Höjdare, sedan så tänker jag sommna in... helst så vill jag inte vakna (jag vill alltså inte dö, inga självmordstankar här inte!) utan bara ligga kvar där i sängen, vad skönt det skulle vara.

Kanske att jag är mer kreativ i morgon och skrver på lite mer, men nu så ska jag utföra lite saker innan Fredrik och Filip dyker upp så här i vintermörkrets TV-ruta...

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Jag hade också tänkt låta Filip&Fredrik förgylla min kväll men så visade det sig vara ett, för att vara dom, faktiskt ganska så tråkigt avsnitt. Känns som att det blivit sämre för varje vecka som gått. Visserligen inte så lätt att skämta till det idag med sveriges största torrboll Jonas Leksell (han hette väl så?). Nästa vecka kommer ju två komiker dit varav en iallafall är rolig. Hoppas det blir kul då!

ha det bra!

Postat av: Danne

Segt med depression. Försök skriva om det som du känner är dåligt. Få ut det som är jobbigt, det brukar fungera skitbra för mig.

Cheers!

2005-12-13 @ 08:07:40
URL: http://dustyrogers.blogg.se
Postat av: eremo

jag gillade 100 höjdare igår. Jonas är ju en störtskön kille.

2005-12-13 @ 14:07:37
URL: http://eremo.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback