Same face, but different picture

Ny bild uppe till höger nu. Ber dock om ursäkt för att mitt hår ser helt vildvuxet ut... Jag ska försöka ta mig till en frisör som ska få förska fixa iordning någon frisyr. Hmm, man ser ju rätt koncentrerad ut, alternativt död ut på den, bilden då.

Men som sagt, ny bild. Titta och njut...

Eller något...

Så gör du en god hallontårta

Följ instruktionerna:

1. Ta fram hallon.
2. Ta fram tårta.
3. Blanda.

Klart att serveras; hallontårta.

Gärna med någon form av dryck till, förslagsvis kaffe eller kanske saft.


On the highway, waiting for my real life to begin...

Här står jag nu. Eller står och står, jag sitter ned. Med en sommar kommande rusande mot mig. Mitt sista sommarlov var förra året, för i år är sommaren inget lov. Jag lämnar skolans värld och allt vad den innebär i samma stund som jag kommer kliva ut från Örebro slott, där jag kommer att ta studenten den 8 juni.

Det är med så väl lättnad som osäkerhet jag ser på det. Visst det är skönt att lämna tolv år av skola bakom mig. Att få göra något annat än att plugga. Visst har jag sökt universitet, men det innebär inte att jag kommer läsa vidare, även om jag antas. Fast det vet jag inte egentligen. Just nu så är sikten dålig om jag blickar förbi den 8 juni och ut över sommaren och hösten. Jag kan se små ljuspunkter, men ingen helhet.

Vilket är läskigt.

Det är som sagt en oviss framtid jag har framför mig. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra, eller vad jag kommer göra. En del av mig vill jobba, men då gällder det att man lyckas skaffa ett jobb. En annan del vill resa, men tyvärr är det inte gratis att resa. Att fly Sverige och ens liv här för att starta på ny kula i Australien kostar en del. Pengar jag inte har, jag har ingen rik pappa eller mamma som kan betala en resa till Australien för mig. Jag lever inget Lidingöliv. Om ni ursäktar uttrycket.

Nä, jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra i höst. Och det skrämmer mig faktiskt lite. Tidigare har man ändå vetat att man har skolan att gå till, vad har jag nu? Inget. Absolut ingenting. Vilken kontrast, i samma stund som man får "friheten" att göra vad man vill, så kommer en osäkerhet in i bilden. Allt är inte längre självklart. 

Jag kommer förhoppningsvis få ett sommarvikariat, där jag har praktiserat de senaste nio veckorna. Det skulle givetvis vara kanon. Få jobba lite, tjäna lite pengar och bara vara i sommar. I väntan på att mitt "riktiga" liv ska börja. När det nu är. Tolka nu inte detta som att jag har för avsikt att bara sitta på mitt arsle och tro att allt ska komma till mig, för det var inte så jag menade. Jag är fullt medveten om att man får inget här i livet gratis. Vilket är orsaken till att jag inte tänker lägga mig och vänta på att saker ska hända.

För den 8 juni tar jag till höger och svänger på motorvägen.
Mot livet.
Min framtiden.
In i dimman.

Sen är det bara att köra och jobba på. Det känns som att man inte kan göra så mycket mer och förhoppningsvis kanske den där tjocka dimmarn av ovishet börjar lätta, så det blir lite enklare och lite trevligare att köra.

Kanske kan man hitta något längs vägen då.
Det där jobbet man trivs med. Som man verkligen vill gå till.
Hon som kommer förgylla mitt liv, kanske står hon där lite länge fram vid vägkanten och pekar med tummen om lift.

Hon som man inte behöver göra sig till för, utan tar mig för den jag är.
Hon som jag kommer älska mer än något annat.
Hon som kommer följa med mig genom min resa.
Hon som jag kommer bli gammal och grå med.
Hon som kommer älska mig no matter what.
Hon jag kommer göra allt med. Vara osams med. Skratta med. Gråta med. Leva med.

Eller i alla fall hon som följer med mig en bit på resan och gör den lite lättare, än om så för en kort stund.

Kanske står hon där. Och liftar.

Förhoppningsvis vågar jag stanna och ge henne lift, släppa in henne i mitt liv. Och inte bara åka förbi på grund av osäkerhet eller dåligt självförtroende.

Kanske står det ingen alls där längs vägen. Som vill följa med mig. Inte heller det där jobbet som man hade kunnat stötta sig emot.

Utan vägen bara fortsätter i en dimma. Och sen tar den plötsligt slut, utan att jag uppnåt eller gjort något med livet.
Jag har ingen aniing. Det gör mig rädd.

Som fan.

Jag som alltid har haft full koll, som alltid vetat vad som ska ske och aldrig vart osäker på ngåot. Helt plötsligt så är jag osäker. Faller fritt.

Jag har ingen aning om framtiden.

Alla andra verkar ha full koll, de lever sina liv till synes utan bekymmer eller oroade tankar om framtiden. Så där står man, i studenmössa och försöker hitta något att ta sikte på. Något att börja bygga sitt liv på. 

Det där livet som jag väntar på ska börja. Vill ska börja.

Oj, jasså fyller jag år?

Det är helg. Jag har fyllt år. Det var igår det, idag är en ny dag. Födelsedagar har för mig tappat sin charm sen man var en liten grabb och längtade galet mycket fram till ens födelsedag redan månader i förväg. De senaste fem åren har detta avtagit mer och mer. I år uppmärksammade jag knappt att jag fyllde år. Man kan säga att dagen kom och gick, som en vanlig dag. Fast med lite "grattis" och paket. Grejen är den att jag tänker inte ens på detta som om det är negativt att jag knappt bryr mig om min egen födelsedag. Jag snarare tycker det är skönt.

Bara jag som inte bryr mig märkvärt mycket om ens egen födelsedag?

Den eh 27:e smäller det...

Idag är jag lite trött efter att ha dansat och berusat mig igenom gårdagens senare timmar. Men det var givtvis absolut trevligt igår.

Kvällen peakade då vi var på dansgolvet och ALLA sjöng med i Uggla låten "kung i baren". Det är så jävla kul då alla kan en text, det blir sånt tryck på dansgolvet då.

Gött mos i alla fall, det blev en lyckad födelsedag.

Ett grattis räcker gott och väl...

Jaha, så blev man ett år äldre idag då.

Trevligt.

Klar

Äntligen klar med mitt projektarbete.

Lämnades nyss in via mejl.

Gött mos!

Mycket varmt. Sommarvarmt.

Det är mycket varmt här i Hallsberg just nu, undrar vad det är i Örebro...

Det känns som sommar i alla fall.

Har ni det varmt?

Red waterNu ska jag göra en sak som Silverfisken redan har gjort. Nämligen göra ett inlägg om hur delfinerna jagas och utrotas av fiskare. Det helt galet hemskt. Anledningen att jag skriver om det nu är den här artikeln på Aftonbladet. Att se hur hela vattnet är rött av blod är ju bara det i sig helt skrämmande, man kan ju tänka sig att det gått åt en del delfiner för att det ska färgas sådär.

Och likt Silverfisken, så postar jag även den här videon. Var beredda på starka bilder.

Posta gärna vidare genom att göra ett eget inlägg om hur delfinerna utrotas.

"Jerry, just remember, it's not a lie if you believe it".

Seinfeld kan mycket möjligt vara världens genom tiderna bästa tv-serie.

Alla kategorier.

880427

På fredag fyller jag år. Bara så ni vet.


100 Höjdare

Vilket otroligt roligt program det är och finalen som var nu ikväll på Kanal 5 var genialt bra. Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är genier, minst sagt.

Jag har dött av skratt hela kvällen känns det som.

Firedrill

Det var en så kallad brandövning här förut. Efter att den första chocken och dödsångesten av det - oväntat - tjutande brandlarmet lagt sig så började vi inse att det var en övning. Alla lugnar ner sig och tar sakta på sig jackor, ingen stress direkt. Vi promenerar ut i sakta gemak och någon vänder för att hämta cigaretterna så hon kan röka när vi ändå går ut.

Vilken inställning! Fatta att vi är körda den dagen det verkligen brinner. Brandövningar som sker för ofta tenderar att få lite "vargen och pojken"-effekt på människor.

Som tur är sitter jag nära så väl nödutgången, som släckarna.

Gött mos!

Please leave a message after the bip... and I'll try to answer...

Förlåt, förlåt, förlåt. Jag har vart absolut urusel på att svara på era kommentarer. Vilket är under all kritik, givetvis. Jag har haft väldigt mycket att göra, men om det är en godtagbar ursäkt låter jag vara osagt.

Ska försöka svara på era fantastiska kommentarer ASAP...

Och snälla, kommentera gärna mera! Det uppskattas alltid.

Sahlin vann debatten, med råge...

Varken Sahlin eller Åkesson var särskilt bra i debatten igår på tv4. Men Åkesson var bedrövlig när man ställer de två mot varandra. Det enda Åkesson skyllde på var invandrarna. De var tydligen roten till allt det dåliga i vårt samhälle.

Dessutom slängde han ur sig alla möjliga siffror, som inte har någon förankring i verkligheten. Och han dillade om 30 miljarder här och 50 miljarder där som tydligen skulle bekosta allt möjligt i vårt samhälle. Och summorna kunde man tydligen få fram genom att stoppa invandringen.

Helt galen inställning.

Invandring är ett måste för att Sverige ska utvecklas. Det som behövs är fler kommuner som kan tänka sig ta emot invandrare, så att alla som kommer hit inte bara körs in på samma ställe, exempelvis Rosengård och Bergsjön med fler, som fått ta emot alldeles för många invandrare.

Mona då? Tja, hon sa väl det som majoriteten av oss tycker. Inget extra.

men nog vann hon allt. Vilket är ett bevis på att Sd inte har mycket kött på benen. Tänk om de skulle komma in i Riksdagen? Jag bävar.

CSI

  1. CSI: NY
  2. CSI: Crime Scene Investigation
  3. CSI: Miami

Alltså, CSI: Miami är så jäkla taffligt jämfört med de andra... Vem orkar med Horatio Cane som alltid ska kolla in i kameran, som inte finns, samtidigt som han säger något "träffsäkert" och ibland tar på sig sina solglasögon samtidigt? Not me.

David Caruso är inte direkt lysande enligt mig.
Jag föredrar Detective Mac Taylor i CSI: NY, spelad av den lysande Gary Sinise.
Men.
Wlliam Petersen gör även han ett lysande jobb som Gil Grissom i the original CSI. Han är liksom den rutinerade räven så att säga.


Är det förkylning eller allergi?

Gud vad jag har gått och blivit snorig, så att säga.

Kan det vara en förkylning eller är det den förbannade allergin månne?

Läskigt med pendlande...

Det är läskigt då man pendlar.

Helt plötsligt, så här efter åtta veckor, så vet man i stort sett vart folk kliver på och av.
Speceillt då man börjar fundera på vad som har hänt när de inte infinner sig på bussen/tåget... Helt jävla galet är vad det är. Att lära sig känna igen folk sådär och vart de kliver på och av.

Det är lite läskigt.

Bara jag som lider av detta?

Sopplunch

Idag är det torsdag. Och på torsdagar så är vi några som äter sopplunch här i vårt team på Green Cargo (där jag gör praktik, för er som inte visste det (Som om ni brydde er haha)). Det är i alla fall väldigt trevligt med sopplunch. Det är massa old people nere vid församlingshemmet som gör soppan.

Det kostar 35 riksdaler. Då ingår soppa, bröd , dryck och fika på det. Med möjlighet att ta om tills man är mätt.

Idag: Bondsoppa med ris. Spännande.

Grattis, Fredrik!

Fredrik Wikingsson är pappa!

Trevligt för honom!

Man lär sig av misstagen

Jäklar vad min blogg var kass back in the days! Ta er en titt i arkivet ska ni få se. Man kan ju säga att syftet som jag hade - att utveckla mitt skrivande - har verkligen efterföljts, med råge. För det känns i alla fall som att jag är bättre nu än då.

Men visst, jag är fortfarande långt efter många av de riktigt bra bloggarna. Kanske efter hälften av alla bloggare i kvalité på skrivandet.

Jaja. Kika gärna i arkivet.

1-1 med mersmak...

Det blev 1-1 mellan Örebro och Elfsborg. Det var ett bra resultat.

För Örebro. Elfsborg var nog missnöjda.

Mtahcen då? Jo den var faktiskt rätt underhållande stundtals. Trots lite väl många slarvfel från så väl Örebro som Elfsborg. Många skott, målchanser och målvaktstabbar. Elfsborg var v'äl i det stora hela det bättre laget, men rent chansmässigt stod Örebro upp för sig. Jag tror många lag kommer få det svårt på Behrn Arena i år. Örebro är grymma hemma.

På Behrn mötte jag även
denna fullkomligt genomsnälla människa. Tack, Maria! Hoppas du hade en precis lika trevlig kväll som jag. Regnet till trots.

Örebro - Elfsborg

Nu till O'Learys. Sen till Behrn Arena!

3-1 till ÖSK. Lätt.


Lätt att vara efterklok gällande Ericsson

Man skulle köpt Ericsson-aktier då när de var som lägst där efter haveriet. Kom jag fram till nu.

Fan.

Fredrik goes välutbildad

Sökte universitet igår... Totalt sökte i bland annat Halmstad, Kalmar, Växjö och Örebro. Det blev utbildningar rörande marknadsföring, medie- och kommunkationsvetenskap, journalistik och lite sånt.

Nu får vi se hur det går. Jag är inte ens säker på att jag vill studera till hösten. Det får jag se. Men det känns ju som att man alltid kan söka, så att säga. Dessutom är det kul att se om man kommer in.

Shorts

jaha, då har man haft på sig årets första shorts! Det är helt galet med värmen vi har, det är rena rama sommaren. Men jag ska inte klaga, I love it!

Lika mycket som citroner...


Reklam

Ett glas Coca cola med is och citron.

Var det nån som sa sommar?

My future wife är snäll!

Åh, igår, mitt i natten, läste jag detta! Det gjorde mig så galet glad..

Tack, Maria!

Maria, är absolut genialare och snällare än mig.
Och duktigare! Hennes blogg är ju grymt mycket bättre än det här försöket till blogg jag hankar mig fram med...
Lätt.

Och FYI så ska vi gifta oss. Haha.

Citroner

I got a thing for citroner kära ni... De är fan den ultimata citrusfrukten. Kanske den absolut ultimata frukten alla kategorier. Med lime på en stabil andraplats. Lime är också gott. Men citroner är fan det ultimata.

Citroner kan man i princip ha till allt. Citroner gör att saker känns fräscht så att säga...

Om jag skulle återfödas som en citrusfrukt så skulle det lätt vara som en citron! Växa fram på ett trä i ett land där de bästa citronerna växer (vart kan det tänkas vara?). Plockas och skeppas iväg till några rika i-landsmänniskor. Hamna i en drink, på en fin fisk eller mitt i ett tequilarace!

Fatta vilket liv!

Så det nya svarta 2007 är lätt citroner.

Kom ihåg vart ni läste det först!

Citroner!

Frisk, med råge...

Äntligen frisk igen. Blev egentligen frisk igår men, men... Har haft en grymt göttig dag idag as a matter of fact (fan vad jag använder det engelska uttrycket mycket...).

Det är typ 18-19 grader. Kanske 20, eller jag vill i alla fall att det är 20, för det känns som 20. Lätt.

På stereon (haha läs DVD:n) ljuder Mauro Scocco med låtar från hans senaste album Ljudet av tiden som går. Helt galet bra album. I love Mr. Scocco. Något så in i helvete. Även Uno Svenningsson. Alltså, jag gillar Uno, för jag har ingen vetskap kring Unos känslor inför Mauro. Tyvärr, kanske.

Just det, jag har slutat
blogga på Aftonbladet. Mest för att jag inte klarade den pressen som det faktiskt var att ha två bloggar och känna att man måste prestera på båda. Lite som att ha två tjejer som vill ligga med en, på varsina håll, samtidigt. Det är omöjligt. Om ni förstår vad jag menar. Dessutom ska man hålla sig till en.

Tyvärr ser jag inte lika snygg ut som jag känner mig just nu. Är helt sliten efter den förbannade sjukdomen. Lite trött under ögonen och lite eftersjuligt utseende typ. Ska försöka pilla in en klipptid och kanske att jag tänker göra mitt hår mörkare, men det får vi se.

Köpte innan sjukdomen ett par solglasögon, pilotisar typ, på HM. Haha. 80 spänn, duktigt prisvärt. Men är man fattig så är man, då kan man inte springa runt i RayBan och Police, likt Brad Pitt och David Beckham.
Tyvärr, så klart. Hade vart grymt att ha ett par RayBan eller Police.
Men jag klarar mig på ett par billiga, men ändå snygga, brillor från HM.
Funderar på att köpa ett par till av annan modell bara för att ha och kunna byta med... Sån är jag.

Måste säga att jag är lite knäpp egentligen. Jag har 24/7 access till Aftonbladet på nätet, ändå köper jag den nästan varje dag, är inte helt sjukt galet? Plus nu kostar den 9 kronor. Minns när den kostade 7. Visst kostade den 7 en gång i tiden? Det kan väl omöjligt vara så att det är något jag abra fått för mig. Alltså under 90-talet kostade den väl 7 spänn typ?

Hmm. Ser nu att jag skriver alla siffror med siffror, istället för att - som jag brukar - skriva ut dem med bokstäver. Wierd.

Nä, nu har jag massor att göra, faktiskt.

På med pilotbrillorna.

Over and out, så att säga.

Grävande journalistik - Josefsson vs. Adaktusson

Imorse såg jag en otroligt intressant och levande debatt mellan Uppdrag Gransknings Janne Josefsson och TV8s Lars Adaktusson. Debatten kan ni se här. Aftonbladet har hela debatten nedskriven här.

Jag ställer mig faktiskt på Janne Josefssons sida efter att ha sett debatten, samt läst Lars kolummn i SvD. Lars går dels till attack mot att man på Uppdrag Granskning använder sig av dold kamera. Men han själv har använt sig av den metoden, när han får frågan varför han själv sände ett reportage gjort med dold kamera, så svarar han; "Det var ett misstag, och det var något som jag inte visste om". Janne hugger direkt med; "Vet du inte om vad du sänder?". Men får som svar att det var ett misstag.

I alla fall, intressant debatt. Och intressant ämne. Journalister besitter en sjukt stor makt och det kräver ju ett rigoröst ansvar. Adaktusson anklagar Josefsson för att inte ta ansvar för sin journalistik, då många personer hängs ut på det sättet som Janne använder sig av, dvs dolda kameror.

Men enligt mig ger dolda kameror den största sanningen och de som hängs ut, hängs ju ut för det som de verkligen sagt/tycker. Sen kräver ju den dolda kamera-tekniken att journalisterna tar sitt ansvar och använder materialet på ett korrekt sätt.

Men jag föredrar den grävande jornalistik som den Janne förespråkar, då det faktiskt är den som avslöjar riktiga hemskheter, så som Uppdrag Gransknings senaste avsnitt, "Fallet Louise". Som var helt sjukt gripande. Då skiter jag i om socialen i Vetlanda hängs ut offentligt, de är ju de som har gjort fel. Då får man ta sitt ansvar.

- Vad ger dig rätt att agera domare? Det jag vänder mig emot är att du sätter dig över andra människor och förenklar verkligheten, menar Lars.
Josefsson menade att missförhållanden, som i fallet med tioåriga Louise som vanvårdades utan att myndigheterna ingrep, måste uppmärksammas - även om det innebär att vissa personer får bära hundhuvudet.
- Att inte göra det är att inte ta ansvar, anser Janne Josefsson.

Vem anser ni har rätt i debatten? Är Uppdrag Granskning - och Jannes - metoder med dold kamera tveksamma eftersom att de skyldiga hängs ut på ett sätt som kan anses som förnedrande och dömande? Eller är det värt att några faktiskt hängs ut, i syfte att ta fram sanningen som förmodligen aldrig kommit fram annars?

Här kan ni se "Falle Louise" (Länken kommer fungera under en begränsad tid).

Sjuk - igen

Jag är sjuk - igen.

Fan.

Jag - under en röd pil.

image112
Bild: KICKI NILSSON (
NA)

På bilden ser ni Kubanernas Tifo, från matchen i Gävle. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt vad det ska föreställa...

Men.

Det jafg faktiskt vet är att det är mig ni ser i svart jacka med den där "päls"-saken i nacken. Under min ditritade röda pil.

Vilken skräll detta var då...

Detta var ju en skräll...

Inte.

Var det någon som trode Kevin skulle dyka upp ens? Förhoppningsvis fattade även resten av Sverige att Kevin Costner var en del i en otroligt stor PR-kupp.

jaja. Tjejerna får det nog trevlig hur som...

So little time, so much to do...

Igår var jag på bio, som sagt. Filmen var kanon bra! The Number 23 hette den. Med Jim Carrey i huvudrollen, vilket kändes lite wierd då man inte är van att se honom i seriösa roller. Men han gjorde ett bra jobb, tycker jag.

Filmen får en mycket stark trea av mig.

Idag har jag vart på ÖSK's premiär mot Gefle, borta. Jag har alltså besökt staden Gävle. Tillbringade större delen av min tid där inne på O'Learys samt vid mtchen. Som var rätt tråkig och dålig. Blev bara 0-0. Tyvärr. Om den kan ni läsa här.

Efter seg hemfärd så har jag nu duschat och ska snart förtära en baguette.

Må väl mina små vänner, hoppas ni också haft en bra påsk!

The Concretes

Igår, påskafton, var jag på en The Concretes spelning här i Örebro. De var riktigt bra, faktiskt. Fyra starka plus, från min sida i alla fall. Men så gillar jag ju The Concretes rätt bra också.

Trevligt var det i alla fall. Ikväll blir det bio. The Number 23. Nu hoppas vi den är bra.

Vad har ni planerat/gjort?

Dagens Låååånga Eldkvarn

Fulla för kärlekens skull - Eldkvarn


Uno Svenningsson

En gedigen favorit bland de artisterna jag håller högt. Helt klart.


Snygga läsare

Damn vad snygga ni är, ni som läser! Nu förstår ju - givetvis - jag att ni med stor sannolikhet att jag bara försöker ställa mig in hos er. Kanske till viss del.

Men.

Ni är verkligen snygga.

Det är ju så jag får komplex så fort jag läser era bloggar.

Galet galet.

Kärlek på hjul

Nyss utanför fönstret kom ett par förbiglidandes på rollerblades, hand i hand.

Very springish...

Sunny Beach

Jaha, då var det bokat och klart. Avresa sker den 13 juni från Örebro Airport.

Bulagrien verkar soft, trots allt.

XC90

Jag har förvisso inget körkort, men kan ingen ge mig en Volvo XC90?

Insikt om er som läser...

Hmm. Insåg precis att ni tittar ju i princip rakt in i mitt liv. Ni vet ju massor om mig. Och jag så sjukt lite om er. Inser ni hur mysko det är? Bara en bråkdel av alla ni som läser kommenterar. De som kommenterar vet jag ju lite om. Men ni andra... vilka är ni? Jag har ingen aning.

Kan tänka mig att ni liksom anser er "känna" mig på ett sätt, men inte alls på ett annat...

Och vad i hela fridens namn får er att läsa vidare? Vad gör mig så intressant? Vad gör det jag har att säga så intressant?

Nu när jag tänker på det så känns det lite läskigt att ni vet så jävla mycket om mig...

Ni vet i princip mina brister och kanske några av mina få styrkor och bra attribut... Ni som har läst allt eller i alla fall vart med länge... Fattar ni att det är läskigt? Men vad fan, jag får skylla mig själv. Dessutom så är det väl det jag vill i någon utsträckning, att ni ska lära känna mig alltså.


Men det skulle onekligen vara kul att veta vilka ni är.. alla ni som läser. De roligaste kommentarerna jag får är de som lyder ungefär så här: "Jag har läst din blogg aslänge, men inte kommenterat förens nu"... De är så härliga att läsa. Vet inte varför. Kanske för att de läsarna liksom, av vad jag inbillar mig, fått ett förtroeende för mig... Jag vet fan inte vad jag försöker säga här...

Jag är i alla fall glad att ni finns. Ni läsare. Tack tack!


Orup

Jag har kärat ner mig i Orup helt plötsligt. Eller inte i Orup, utan mer hans musik. Kanske lite Orup. Men mest musiken.

Galet!

På tal om absolut ingenting...

Åh jag kom och tänka på en kanon bra dokumentär som jag såg någon gång i höstas. Den heter The Wild Parrots of Telegraph Hill. Den var helt galet bra, enligt mig.

Den handlar om en bohemisk man som har ett väldigt speciellt förhållande till en grupp vilda papegjojor i San Francisco. I dokumentären får man följa hans och papegojornas liv. Den var i alla fall hur bra som helst, tycker jag. Jag rekommenderar den starkt.

Detta på tal om absolut ingenting då...

Kärlek

Detta är fan kärlek, mina vänner...

Casino Royal på skiva...

Äntligen är Casino Royal släppt på DVD. Jag citerar och sympatiserar - i viss mån - med vad Fredrik Virtanen skrev i sin krönika om filmen:

" ?Casino Royal?. Antagligen den bästa Bondfilmen någonsin och Daniel Craig ger mig en intensiv längtan efter att vara bög eller åtminstone att ha bögsex".

Rickard Olsson - typiskt svensk.

I pausen av OC så slog jag lite snabbt över till fyran och Bingolotto. Man slås verkligen av hur Rickard Olsson verkligen ger hela sig själv till rollen som programledare. Vilken härlig gynnare han är, den där Rickard. Han har liksom det där som en programledare ska ha, han har humorn och framförallt så har han tajmingen. Det är ju den som är det viktiga helt enkelt.

En annan som har den är ju - givetvis - Peter Settman, han är också en sådan där helgjuten programledare. Peter och Rickard är två som personer som större delen av svenska folket skulle kunna tänka sig bjuda hem på middag eller kanske bjuda in till ens fest. De är verkligen alldagliga. De är så typiskt svenska. Visst är de?

Vi älskar dem för att de är, eller kanske verkar vara, så normala.

Men det var faktiskt inte det jag tänkte skriva om. Och det jag tänkte skriva om har jag tyvärr fullkomligt tappat. I blame Rickard Olsson.

Jaha. Nu har jag suttit här i över 25 min utan att skriva något. Det känns helt galet. Lika bra att publicera detta i alla fall.