Zlatan till Real Madrid? Kanske om de hostar upp 600 miljoner kronor!

Nä, eller? Kankse kommer Zlatan att spela för Real Madrid... de ryktas om ett bud på ca: 475 miljoner kronor... Juventus vill nog inte släppa ifrån sig sin guldklimp i första taget, men Zlatan ahr inte skrivit på en förlängning med sitt Juventus. Men Zlatans agent, Mino Raiola, tycker att ett bud under 600 miljoner är orimmligt. - Zlatan är världens bästa spelare, han kan ensam avgöra en final, säger Mino Raiola. Så om Zlatan spelar i Real Madrid nästa sässong, det vet vi så snart som Zlatan bestämmer sig.

Om Zlatan skulle gå till Real så skulle detta kunna vara både possitivt och negativt. Det är många stjärnor som har skapat sig en karriär där, men även stjärnor som har förstört sin karriär där, i min mening så blev David Beckham sämmre av flytten, detta kan bero på att han var bäst i Man United, och därför framtod som en stor stjärna, sedan så klarade han inte av pressen och kokurenssen i real Madrid. Men Zlatan väljer själv!

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Att Beckham blev sämre i Real kan också ha att göra med att han efter en suverän karriär i United som högermittfältare plötsligt blev defensiv mittfältare. Sätt Ronaldinho som vänsterback så är han inte så märkvärdig heller vettu. Får han spela höger mittfältare så håller han fortfarande hög klass. Fast flyttar Zlatan till Real så bränner jag upp mina Real-tröjor! Missa inte min guide till vm-lottningen, den dyker upp under eftermiddagen.

ha det bra!

Postat av: SoP

"Ansiktsigenkänningssidan" Jag hittade den på Sissis blogg - brukar läsa den.

http://www.myheritage.com/FP/Company/face_recognition.php?s=1&lang=EN

2005-12-09 @ 13:48:05
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Anna

Jag misstänkte att det var du som fick svar av Virre. Jag skrev och skrev, men fick inget svar :( Jo jag får verkligen ta och låna den där boken, eller om jag ska pressa min sambo ännu mer på VEM han lånat ut den till. Lite tortyr kanske funkar ;)

2005-12-09 @ 15:44:42
URL: http://majsanna.blogg.se
Postat av: SAJJ

Vadå jag?
Jag har fan inte skrivit som spanskamannen men virre det var jag ;)

2005-12-09 @ 18:13:37
URL: http://ninjagasper.com

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback