Kvällen var Barcelonas, framförallt Ronaldinhos...

Real Madrid är blekare än deras matchtröjor...
Igår kväll klockan 20:00 gick avsparken på Santiago Benabeu Stadion. Publiken var i stämning, Real skulle ju vinna, så var det ju bara. De hadde hemmaplan och ett stjärnlag. Dessvärre så syntes inget av det där på planen, detta var ju dessbättre för Barcelona, som verkligen kom med rätta inställningen, en vinst! Matchen körde igång, en kvart senare slog Samuel Etoó in ett rättvist ledningsmål för sitt FCB. Nu började Real Madrid att tappa allt. Det "ståtliga" Real Madrid blir bara blekare och blekare, de gör ingenting rätt längre. De är nu blekare än deras matchtröjor. Domaren blåser av första halvleken.

En Gud slår till, gånger två!
I andra halvlek så slår en lirare, en gud, en artist till... Ronaldinho... han får med sig bollen ifrån sin egen planhalva, ca 1 meter ifrån mittlinjen. Ronaldinho accelererar upp på Real Madrids halva. Där försöker Sergio Ramos att bryta, men vad hjälpte det? Ronaldinho glider lätt föbi... och avancerar lätt in i Reals straffområde. Där inne så fullkomligt grundluras Ivan Helguera, han går bort sig riktigt lätt, detta utnyttjat Ronaldinho. Han drar till! Roberto Carlos glidtacklar... men till ingen nytta, han kan bara tillsammans med en sprudlande stjärna som Ronaldinho se att i den 59 minuten så är bollen i mål... Hela arenan är förundrade. Kommentatorerna på TV4+ skricker... Kåmark fattar inte hur Real kav vara så likbleka... och gå bort sig så lätt. Från och med nu var kvällen Barcelonas och framförallt Ronaldinhos. För bara 20 minuter senare, i den 78 minuten så lurar Barcelonas stjärna Ramos... och Ronaldinho kan bara slå in bollen med för honom en enkel bredsida. Många på stadion applåderar, så väl Barcelona fan som Real Madrid fan, alla vet samma sak, alla vet att Ronaldinho är Guden, han är kungen av Barcelona....

Inget inhopp för Henke
Igår kväll så fick Henrik Larsson, 34 nöja sig med att titta på den här makalösa showen ifrån sin plats på avbytarbänken... (bänk och bänk...) För det blev inga fler inhopp för någon Barca spelare. Det var bara Inisesta som fick byta av Messi i kvällens match. Men Henrik var förmodligen lika glad av att sitta på bänken en sådan här kväll, för det var igår kväll Barcelona visade vilka som är fotbollens kungar..

Finns bara en fråga....
Hur kan ett lag av Real Madrids kaliber vika ner så mycket? Mitt svar är: - De är för bra... varje spelare i Real är för bra, de tänker mer som individ, än vad de tänker som ett lag. Barcelona har fått sitt stjärnlag att fungera. Real Madrid har bara slängt in spelare efter spelare i truppen. Vänta, jag har en fråga till.... Varför fick inte José María Guti spela från start i Real tröjan?

Barca ångar på...
Nu finns det inget som kan stoppa världens bästa fotbollslag, nu ångar de på... nu så är siktet inställt på Liga Guld... och kanske till och med Champions Leagu bucklan... Grattis FC Barcelona till en strålande match och ett ännu större grattis till Ronaldinho, världens bästa fotbollspelare...

//Fredrik

Kommentarer

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback