Nej, ZTV! Inte HC Z...

Nu kommer det fram att ZTV planerar att lansera ett till nördlag. Fast nu ska det bli ett hockeylag. Det kommer ju vara hur svårt som helst! Att spela hockey kräver ju för fan en hel jävla massa muskler. Tänk er Tore få en tackling av tillexempel Emil Kåberg i Färjestad. Tore har då inte en chans. Nu kommer det ju kanske inte att vara FBK som laget får möta, förmodligen Djurgården även denna gången. Inte heller Tore... men... va fan. Jag använde honom som exempel för en nörd. Jag hoppas istället på en till sässong av FCZ.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Grabbarna i FCZ borde få en säsong till! Se bara hur bra Fc Zulu i Danmark blivit på två säsonger. Dessutom är ju killarna i FC Z stjärnor. Hockey skulle nog inte funka. Visserligen är svensk hockey så dålig att vem som helst verkar få spela i landslaget, men ändå.
Ha det bra!

Postat av: Anonym

Bara att få såna nissar att stå på ett par skridskor kan nog ta några månader...

2005-11-25 @ 14:49:02
Postat av: alexander

Nej blir inte djurgården. Det stod att dem skulle möta ett av sveriges topplag. Alltså mitt kära VF lr jävla helvetes dumma HV

2005-12-07 @ 18:17:49
Postat av: jedimaster

djurgårde när ju ett toplag hahaha. va fan tror t.o.m bert karlssons lag kommer att ta dom( ska mötas) bara killar från fame factory

2006-02-22 @ 23:49:24
Postat av: Fredrik

Till jedimaster:
Mmmm, Berts lag kommer nog göra det hahaha... Men alltså, HCZ, känns väldigt svårgjort.... Men vi får se hur det ser ut.

Ha det

2006-02-23 @ 10:40:44
URL: http://www.freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback