Ronaldinho och Larsson stod för matchen!

Igår kväll fick Henrik Larsson äntligen förtroendet att spela en hel match. Och Henrik tog sin chans med råge. Matchen var böljande, och Ronaldinho samt Larsson var alla innblandade i samtliga mål. Larsson gjorde 3-1 målet till Barcelona.

1-0 kom genom Gabri... på en passning av ronaldinho. Men det avr Larsson som skapade ytan för Gabri, så att han kunde slå in bollen i mål. 1-1... på straff... dåligt av Puyol och Motta innan, med det blev gio som fällde Werder anfallaren i straffområdet. Vips så var det 1-1... Sedan avr Henke inblandad i en närkamp som gav Barca frispark. Nu slog Ronaldinho till, och bollen smet in i mål, men det avr tack vare en målvaktstabbe.

Sedan så var det återigen Ronaldinho som lyckades hitta Henke i en luka. Henrik får med sig bollen i en touch. Sedan avslutar Larsson distinkt och det står 3-1. Matchen slutade för övrigt 3-1. Men Larsson hadde en till boll i mål, men det dömdes bort, för en ytters tveksam offside.

Se en spansk video från matchen här!

Totalt sett, bra spelat av Barca...

//Fredrik


Kommentarer
Postat av: Jörgen Willgård

Tack för länken till matchbilderna, jag missade Henkes mål på sporten! Var inne på FC Barcas hemsida, men de skulle ha 3 euro för att kolla på bilderna...

: ) Jörgen

2005-11-25 @ 23:08:03
Postat av: Anonym

tjena mellan bena vad gör du då

2005-12-19 @ 12:15:55

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback