Ursäkta röran (Vi bygger om) - Fredrik och Filip ångar på!

Vilket otroligt roligt program... haha De lyckas ju driva med allt och alla... Man får ju inte ta det som de gör allt för seriöst. Utan man får som jag brukar säga: Va fan, ta de för det är!... Otroligt synd att de bara gjorde 4 avsnitt... Fredrik Wikingsson säger: "det blev bara fyra program ja. ojämna, men ibland rätt okej. brutalt ibland" Man kan väl tolka att Fredrik tyckte att programmet var helt OK i slutändan. Nu väntar alla Fredrik och Filip fans på att 100 Höjdare ska börja, det börjar alltså på måndag för er som inte vet det, i vanligt Fredrik och Filip maner så kommer de att lista 100 roliga ögonblick inom vår kära värld av media.

Jag har ju berättat tidigare att Fredrik och Filip har planer på att göra ett program som kommer sändas någon gång nästa år. Det kommer att utspela sig i USA, säger Fredrik. Han säger även att de är under föhandlingar med Kanal5.... budget m.m ska ordnas.    
        
Läs om vad upphovsmännen hadde och säga när serien laddes ned,
här och här!
                                                       
//Fredrik 

Ps. Jag undrar om någon vet vad intro låten i "Ursäkta rölran (Vi bygger om)" heter? Ds.

Kommentarer
Postat av: Agnes

Kanske lite dum fråga. Men vet du ifall det är nya "100 höjdare" eller är det samma som visades för ett tag sedan på kanal fem, med just Fredrik och Filip?

Postat av: Stina

hej hej. ja du har ju ypperlig smak när det gäller television. synd att man saknar kanal 5. har dessvärre uruselt kabelutbud i denna lägenhet.

2005-11-17 @ 12:04:16
URL: http://plupp.blogg.se
Postat av: Eratoc

Ja fan, det här programmet är det bästa, otroligt synd att det bara blev 4avsnitt.
Hörde att dom gjorde 6 avsnitt och bara 4 visades i TV..

2006-09-09 @ 14:24:58

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback