Pistvakt, en vecka i Svartlien!

Hallå! Som sagt så var jag på "Pistvakt" igår... Jag, E och M... E och M, de gillade inte filmen så mycket, de tyckte allt var överdrivet (även om jag såg dem skratta). Själv skrattade jag mest hela tiden, jag var en sådan där person som jag själv brukar störa mig på... Men serien var ju rolig, även filmen hadde sina ljuspunkter. Det var ju ingen "Oscars"-film eller "Guldbagge"-film, men lik väl var den bra. De gjorde inte filmen för att slå stort, eller för att få ett pris, de gjorde den förmodligen heller inte för att dra in storkovan, de gjorde den för fansen! Alla vi som följde serien med trånande ögon, alla vi som har lite "off" humor, så att säga.

Tänk att de lyckas göra om något så tråkigt som tre pistvakter till en rolig, halvdan, finurlig och underhållande film och serie... Sven E, Jan E och Olle Ivar, dessa tre personer som det handlar om. Jähkel gör ju en fantastisk roll som Sven E! Måste berömma hans teaterkunskaper, för "pistvakt" var mer som en teater, än film. All fake snö avslöjade dem rätt så regält. Men i slutändan så blev det en lyckad film!

Efter filmen så snackade E och M genast ihop sig och satte betyget 2 på filmern... jag blev lite irriterad och sa att det minst var en 3:a... men alla tycker vi ju oika, dessutom så ogillade E att barnet hammnade i situationer som det hamnade i, bland annat då det höll på att rammla ner från sängen, hon har något som gör att hon ogillar humor där barn kan råka illa ut.

Betyget får bli 3 F overall, men som ett fan, sätter jag 4 F, det ska även tillägas att filmen blir genast bättre om man sett serien!

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Micke

Pistvakt är kult! :-) Jag måste se filmen snart...

Postat av: Matte

Då får man ta och kolla lite mer på serien innan man tittar på filmen alltså? =)

Jag får vänta på att jogga till i morgon. Tyvärr. Men gör du det idag, är bra väder för det. Eller så tar du en pilsner och laddar inför Henke i kväll ;-)

2005-10-08 @ 14:18:32
URL: http://glenns.blogg.se
Postat av: Micke

Pilsner och Henke låter bra! :-)

2005-10-08 @ 14:25:03
URL: http://pv.blogg.se
Postat av: remand

hej, klart att alla tycker olika men nar det galler pistvakt ar det nog extra tydligt :)

jag var ansvarig for alla effekter i filmen pistvakt och personligen ar jag faktiskt valdigt nojd med resultatet. det ar meningen att det skall kannas fejkat och malat lite formycket ungefar som hotorgskonst :)

att jag inte anvander de tre sista bokstaverna i varat alfabet beror pa att jag ar i peru just nu, sorry.

ha det gott. kul att nagon gillar varan film

tor

2005-10-29 @ 17:37:14

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback