Stackars Mellberg!

Matchen var ju inte den mest underhållande, Kroatsien lyckades stänga Sverige ute, så varken Henke eller de andra kom till. Så var det ju straffen... straffen... straffen, stackars Mellberg. Han gör det ju inte avsiktligt, han tappar ju balansen när han går upp i duellen. För att citera Hysén: " Snacka om otur".... Mellberg, Sveriges kapten, Sveriges storhet, Sveriges syndabock... stackars Mellberg... Jag är varken arg eller sur på Sverige... det var helt enkelt Kroatsien som höll undan och lyckades med det! Straffen, straffen, straffen...  stackars Mellberg. Lucic gjorde ju en jätte insats i försvaret, kan man lita på någon så är det Teddy! 

Nu gäller det att ta nya tag, starta om på nytt, glömma detta, glömma straffen, glömma misstagen! På onsdag så kommer vi lungt att vinna, hemmaplan, ett revanch suget Sverige och en jäkla massa jävlar anamma!  "Vi ska till VM och stå på pallen... det lär bli århundratest batalj..."

//Fredrik

Ps. Stackars Mellberg och resultatet blev 1-0 till Kroatsien Ds.

Kommentarer
Postat av: Matte

Tycker inte han tappar balansen i duellen. Mera hjärnsläpp som fjörtoft i bajen. Men visst, bättre att han gör det nu än i själva VM.

Och för en gång skull är jag faktiskt imponerad av Teddy. Brukar ogilla honom, men i går var han nog planens gigant.


Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback