Supperatta laget spelade b-match?

Var på ÖSK - Trelleborg matchen... det var lika många människor där som i en supperetta b-lagsmatch, nästan... Det var 2600 åskådare som kom för att se ÖSK ta hem en relativt komfortabel vinst mor Trelleborg. Matchen var rätt så småtam, lite kärringspel, men ände så bjöd den på lite skratt, och höjdpunkter. 1-0 målet kom genom en nick av Jon Lundblad, sedan kom 2-0 genom Angelo Carreno Balesteros som slår en pass över straff området, till en fri ÖSKare men i sin iver att bryta så råkar Trelleborgsbacken glidtackla bollen in i mål... (Hadde ändå blivit mål!) Trelleborg hade max 2 chanser, och en straff... Som den gamle räven Westman räddade, han slängde sig rätt. Jag ställer tre frågor så här efter matchen:

- Varför är det så få människor som stödjer ÖSK? (Vill en stad ha ett Allsvenskt lag så får fan stödja dem i med och motgång, även om chansen är liten att gå upp)

- Varför bygger man inte klart arenan? (Den ser ju ut som någon jävla andravärldskrigs byggnad, vinden bara drar rätt igenom hålen...)

- Varför spelar ÖSK med så dåliqa bollar? (De är ju så dåliga...)

Detta spelar kanske ingen roll för er som inte har anknyting till ÖSK eller Örebro i allmänhet men ändå... jag blir så arg... (Jävla medgångs supportrar)


//Freddan

Kommentarer

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback