Svar på tal...

"Men sluta gnäll på Natacha! Bara för att en har silikon bröst måste en inte lite i iq.

På vilket sätt verkar dom andra smartare där inne= Nä nu är ja så jävla trött på att alla ska hacka på brudarna, killarna är fan inte bättre.

Och hur gammal är Natascha? 20 år? Hur många Einstein-teorier kunde du rabbla vi den åldern? Och hur jävla kul tyckte du det verkade att rabbla Eistein-teorier i den åldern? Nä just det. Natacha åkte till Paradise för att ha kul o få ännu mer uppmärksamhet, till skillnad från vissa som kritiserar hennes iq verkar hon i alla fall ha förstått poängen med att vara på Paradise Hotell. "

Från: sidekick
http://sharazad.blogg.se

Haha, fick nyss den här commenten! Det är så här, jag tycker att en tjej som säger att hon blir vinklad som en bimbo att hennes bröst syns hela tiden i tv är lite blåst! Va fan får man vänta sig om man gjort ett "boobjob" i samma storlek som två vattenmeloner! Mening med det måste ju vara för att hon vill visa upp dem eller, man kan ju se dem på en freaking mils avstånd... och hon är helt oförstående på hur TV4 kan visa upp hennes bröst? Det är varför jag tycker hon är blåst, jag förväntar mig ingen Einstien brud, men lite allmänbildning och förstånd måst hon ju ha!

//Fred 


Kommentarer

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback