"They gave me the Penskey File!!"

Idag har jag för övrigt vart väldigt oproduktiv. Fick lite uppgifter som jag inte ens började på.
Trots att jag egentligen kunde arbetat med dem nu i eftermiddags.
Jaja. Det får jag ta igen då min laptop återvänder.

Hmm... Det är en del jag behöver göra när den återvänder känner jag.
I can feel the stones pileing up on my schoulders...

Signerat,
Fredrik

Kommentarer
Postat av: Anna

Glädjen är stor, det är Idol-final ikväll... och du har återupptagit bloggandet ser jag. I alla fall lite. :) Ang. ditt tidigare inlägg om återupptagandet så är det ju klart att inte ska behöva skriva så mycket som du gjorde tidigare. Du behöver ju inte skriva ett/flera inlägg om dagen, skriv när du känner för det och när du har någonting att skriva om. Desto mer spännande blir det ju för den trogna skaran av läsare du har. Den som väntar på något gott, väntar ju aldrig för länge!
Ha de toppen!/Anna

Postat av: Fredrik

Till Anna:
Tack du, snällt :) Ja.. så får det bli.

Må BRA

2006-12-01 @ 20:09:55
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: J

Haha fredrik,du är som Madonna,gör ständigt comeback,enda skillnaden är ju egentligen att dig fredrik stengarn gillar jag,men Madonna har jag en liten furra på tråden med.HÄRLIGT att ha dig tillbaka iallafall,jag undrade just vem jag nu skulle behöva spendera denna långa mörka vinter med,case closed.
Jag hörde förresten världens löjligaste grej idag och jag känner att det är ganska så relevant att berätta, du vet att jenkarna säger "no way José"vad jag inte visste tidigare var att det fanns en svensk översättning" ingen chans Frans"hahah det är ju så fantastiskt dumt att jag önskar att det var jag som hade kommit på det.

Nu blir det Idol(snygg-erik,snygg-erik)med Karl & crew,vi tänkte avrunda kvällen med lite oslagbar kult,Sökarna,det kan faktiskt vara den sämsta svenska filmen,alla kategorier,som någonsin producerats.

Karl ja.Hans US and A(borat)-vistelse har stigit honom åt huvudet,Karl har ju aldrig varit den hämnade blyga typen så så fort han får chansen slänger fram en hint om att han besökt den stora kontinenten i väst "Tjena,kalle heter jag,de här dojjorna köpte jag i USA,in case you were wondering alltså"och när han känner för det så brukar han även slänga ur sig saker som" När jag var i USA så fick jag käka churros och riktiga amerikanska pannkakor,inte sånadär falska du fick i London" ungjävel.Han har även lärt sig saker under sin uttjatade resa,cheesy lines såsom "Im gay if you pay" och "No money no funny" fick karl lära sig på "Hooters" som han besökte tillsammans med sin virila far i L.A.

Nog om det,jag är bara så läskigt glad att du är tillbaka fredrik.

Alltså,kom till sthlm så kan jag gå på bio med dig,Du,jag och Craig daniel i speedos,det är en stensäker plan.

Hej då(märk väl,ej farväl) KÄRA fredrik.

2006-12-01 @ 20:17:35
Postat av: Fredrik

Till J:
Gött att du är tillbaka också :) Ge far din en kram för att han fixade ert Internet! Haha, Ingen chans Frans körde jag hårt med i högstadiet tills de hotade med spö om jag inte slutade för att det avr grymt irriterande... Sen har jag börjat säga No way Jose istället, det är ju ändå det bästa när det kommer till kritan... På tal om kritan... jag köper aldrig saker cash längre sen jag fick mitt VISA kort... jaja.. Idol blir nog bra :)

haha jaga hr alttid hört "It ain't funny without money"... jaja... men trevligt.. jag tycker fortfarande att du ska börja blogga... :)

Haha, ja det skulle ju vara lite skönt med semester till Stockholm för en helg, egentligen... och ja, speedos låter ju mer lockande än Scarlet Johansson doppad i choklad... (Du kan byta Scarlet mot valfri het kändis, egentligen).

Kommentera igen snart...
Må VACKERT

2006-12-01 @ 20:31:49
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback