Wikingsson leads straight to me!

Hmm. Kul grej.
Kollade nyss på Google's tjänst som håller koll på besökarna till min blogg vilka sökord de har använt. Haha.
Flest söker på "Fredrik Wikingsson" och kommer hit. Någon har sökt på "fotboll vomera" och någon har sökt på mitt favvouttryck från USA (eller tja, ett av dem) "no way josé".
Kul att se vad alla söker på för hitta hit.

För övrigt översätts No way José till Ingen chans Frans på svenska.

Signerat,
Fredrik

Kommentarer
Postat av: J

nu sitter jag här och småfnittrar och ser allmänt löjlig ut,igen.Jag älskar din blogg,obehagligt mycket, jag kanske är den nya Wall Winter,duvet hon som var maka till berlinmuren.Fast ändå inte,jag menar,det skulle ju främst vara väldigt svårt att kommunicera med en blogg,för att inte tala om att ha intimt ungänge med den.Hm,vad som är ännu läskigare än att jag faktiskt funderar över hur det skulle vara att vara tillsammans med en blogg är att jag sitter här och skriver om det. jag gillar dina upplägg freddan,men när du citerade citat(?) så glömde du ju bort citatens okrönte kung Bert, mer känd som bert stjärt Ljung.

"-Hej jag heter Bert
-Jag vet,jag heter Nadja
-Jag vet
-Tack för pengarna för fönsterrutan
-Jag vet,förlåt
-Det gör inget
-Jag vet"

"Jovisst,jag kan vara rolig bara jag vänder den sidan till,det var en gång en ryss en tysk och en Bert som tävlade om vem som hade det sämst,-jag har det sämst sa Bert.Så Bert vann."

Där kan vi snacka om renodlade klassiker,dock inga citat utan mer fraser märker jag nu såhär i efterhand.hm.

Jag behöver vädra lite här känner jag,Julklappsinhandling,bror till helfvetet.varje år samma jävla visa,rivalater skapas vid sektion 4B på SIBA då två till synes helt vanliga damer i övre medelåldern slåss verbalt över en mp3-spelare,"inbitna kossa,jag tog den faktiskt först,förresten behöver mitt barn den mer än ditt barn "va? varför i helvete tror du det?mitt barn vill väl ha den lika mycket som ditt barn" varpå den andra tanten ser oberörd ut innan hon tar sats och springer mot kassan med den sista mp3-spelaren från Sony under armen och med en min lik jack nicholsons ökända signaturmin från the shining,och nu talar jag alltså utifrån egna erfaranheter.HURSOMHELST, i år blev det bara för mycket,det var svettigt och jävligt och tillslut fick jag hybris,köpte en 50 cm lång(ja,jag har mätt) rosa jesusfigur i plast,på riktigt.och det var ju lite facinerande kan jag tycka,på nån oförställbar nivå.vem fan ska jag ge en rosa jesus? vill du ha den freddan? den är rätt fin.nej det är den inte,det är en enorm laxrosa jesus,den är såklart pinsamt ful.och dyr.

hah,berättade jag att det kom fram en välbyggd snubbe för några dagar sedan och frågade om jag ville gå på audition för ett nytt programledarjobb på zvt,fattigmannens mtv,jag är en sorglig "ljugare" som min bror säger,så jag vra helt enkelt tvungen att tacka nej p.g.a min oanständiga ålder.Liten onödig notis bara.Såg ut som du ville veta.

För övrigt har min fot intagit en slags blålila färg efter en snygg volt i trapphuset sen några dagar tillbaka,den har blivit helt vanskapt,så numera går jag som en invalid,men det är bara tillfälligt får jag hoppas.
Nu ska jag fanimig knipa.

eller jo en grej till bara,Dylan kommer ju till lilla sverige i mars,jag antar att vi ses där?

Vi snackas stengarn.

2006-12-20 @ 17:28:39
Postat av: Fredrik

Till J:
haha. Är du kär i bloggen? Det måste ju innebära att du är lite kär i mig ;) det äör ju trots allt jag som har skapat bloggen. Jag är ju för tusan bloggen. Haha. Eller är det kanske bloggen som är mig? Vad vet jag...

Bert är kul. Anders och Sören är kuliga... Sunes jul är ju tokkul. Anders bodde för övrigt nära mig back in the days. Spännande va?

Jag tycker det är extremt jobbigt att julhandla... Jag får lite panik med allt folk och att hitta rba saker till rba priser. Jag får ibland panik och ställer mig i ett hörn och andas... haha. Måste se sick ut :OP. En jesus.. spännande.. Nja, jag avstår den opassar inte riktigt in i mitt rum... Jag möblerar efter den där japanska teorin för att få så mycket energi som möjligt med specialla färger och läxrosa gör mig irriterade ehh enligt den teorin.. typ hehe. annars hade jag gärna fått den =).

Men tja, du tackar nej du... men finns ztv ens kvar? Hmm... Tur du tackade nej vid närmare eftetanke...

Hoppas du blir bättre! Jag går som en invalid med mitt vänsterben.. har en ospecieficerad sjukdom där misstänker jag haha-.

Kanske ses vi där ;)

Må ABSOLUT bästigast


Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback