Arsenal imponerade och dominerade mot Real madrid

Arsenal slog ikväll Real madrid med 1-0 nere i Madrid. Arsenal är där med det första engelska laget att slå Real Madrid på deras hemmaplan. Real som visade upp ett svagt och sorgligt spel. Ingen känmparanda över huvud taget. Men det hade i alla fall Arsenal.

De nederlagstippade Londolaget som kom till matchen med ett gäng förluster i bagaget spelade som om deras bagage var tomt på förluster och fyllt med vilja och kämparglöd. De spelade sitt spel och imponerade stort. Ljungberg och Henry visade att de är Arsenals stora. Även de yngre och mer orutinerade spelade stort.

Arsenal visade upp deras tidigare patenterade Arsenalspel.- Snabbt och smidigt. De hittade stora ytor i Real Madrids sårbara försvar där ingen imponerade. Den enda i Reals "stjärnaöversvämmade" lag som spelade bra var David Beckham. Han var den enda som ville något och kämpade sort, men det är svårt. Mycket svårt. Ingen hjälp fick han. Att en sådan köttbulle som Ronaldo ens får spela är ett enigma. Hans "lovehandels" är stora som sälar och den killen borde verkligen se till att stoppa i sig mindre pizza och mer sallad.

I det stora hela är Arsenal värd vinsten. Trots en del farliga kvitteringsförsök från Real Madrid så höll The Gunners undan och tog hem segern. en för Arsenals del mycket viktig seger. Champions League är det sista som Londonklubben kan vinna i år. Arsenal ångar i alla fall på men Real Madrid är lika pigga som ett gäng pensionärer i koma. Något måste ske. Annars så kan Real vänta sig ytterligare en sässong utan en titel.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: v

YES u are the ONE fredrik.. grymt skrivti..
oh yeh vad Arsenal lEKer fotboll (I likE)
läs gärna mina korta men tuffa ord.. på http://adnav.blogg.se
hahahahhahahaha

Postat av: Spanskmannen

Riktigt surt! Real bjöd ju inte upp det minsta! Jag tror på andra bullar på Highbury och mycket ska till för att inte Real ska vända, dom är ju betydligt bättre i grunden. Kanske att Real borde ta med en sån här...vad heter det....försvarare!, till London. Mejia och Sergio Ramos är ju så dåliga att man nästan börjar gråta. Senderos framstår ju nästan som en okej spelare i jämförelse med dom!

2006-02-22 @ 12:49:03
URL: http://spanskmannen.blogg.se
Postat av: v

ursäkta, spanskmannen.. ramos äger i reals försvar.. tjooo du är ute och cyklar lite?
Gaaaaaaaaah!

2006-02-22 @ 14:26:34
URL: http://adnav.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback