Fredag - Nyss: Promenad. Ikväll: Film

Fredag. Dagen som avslutar en veckas vardagar. Nyss var jag ute och promenerade. Ni som har läst min blogg ett tag nu vet att jag är lite av en promenad-addict. Idag så drog jag sträckan på 45 minuer... Känns bra. Har även skrivit lite på ett arbete. Mejlade nyss in det. Så jag kan sammanfatta min eftermiddag med att den ahr vart skön. I förmiddags så hadde vi tre timmar med bokföring. Vi har alltså lärt oss bokföra inom företag. Vilket är bra. Man vill ju inte få problem med skatteverket sen när ens företag är igång och rullar. Men det avr still lite jobbigt.

Ikväll ska jag till min syster E och hennes kille  M. Ska se på film och äta tacos. Som sagt, tacos är inne igen. Mycket inne! Frågan är vad det blir för film. E får inte välja. Då blir det oftast bara crap. Som förra gången hon valde. Då gick hon ifrån och struntade att se klart på den. Hon tyckte den var för dålig (kommer ej ihåg namnet på filmen). Vilket den var. Men jag och M fick ju sitta och genomlida den. Har man betalt för en film så ska man ju se den. Så ressonerade i alla fall vi.

Nu ska jag förmodligen läsa Aftonbladet, samt kolla om det finns något skojigt i min inbox.

Lite useless information:

Spelas nu: "The Free Electric Band" med Albert Hammond
Favorit låt just nu: "It aint gonna work" med Moneybrother
Bra bok just nu: Trump: Så blir du rik av Donald Trump
Nästa bok som ska plöjas: "Fans" av Fredrik Strage
Nuvarande idol (ehh... idol?): Fredrik Wikingsson
Must see movie: Fletch (Gammal 80-tals klassiker!)
Favorit citat just nu: "Suck it easy" - Fredrik Wikingsson i ett mejl till mig.

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: v

du är flitig du,, måste tyvärr erkänna att jag inte promenerat något idag förutoim 300 m till och från skolan, bättring utlovas,:P


Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback