Halsdukar är ju helt sjukt sköna!

När jag avr liten och mamma bestämde vilka kläder jag skulle ha så var jag ofta ifärd en halsduk på vintern (med en massa andra kläder så kalrt). Sen när jag började klä mig själv så slutade jag använda halsduk, jag har alltid känt mig strypt och så har den kliat. Men igår så gjorde jag ett försök, det var ju helt freaking otroligt skönt! Nu när kylan piskar en i ansiktet och på halsen. Mössa har jag inte, för jag passar inte i mössa. Men nu kan jag skydda halsen med en, halsduk! Från och med nu ska börja använda halsduk varje dag, så varm om halsen har jag inte vart på länge. Så slutsumering: Halsduk är bäst, varje människa borde ha en!

//Fredrik

Ps. Jag har en Färjestads halsduk! Ds.


Kommentarer
Postat av: Sarah

oh, jag har en MoDo halsduk.. respekt.. *ehh* -Och en grymt lång halsduk, som jag stickat själv! (nej, dom bärs inte samtidigt, om nån undrade). Det är sånt jag roar mig med istället för att ha en egen blogg, (att sticka, inte gå runt i två halsdukar). så nu fick du svar på det. =) (ja, å tydligen gillar jag att kommentera andras bloggar oxå. *påpeka det uppenbara*) och att använda mig av paranteser.. ! Otroligt fult!

2006-01-18 @ 21:22:12
Postat av: Fredrik

Till Sarah:
haha, du är rolig dessutom,. Jag älskar att änvända paranteser... fullkomligt älskar det.. MoDo är inte så bra, tyvärr.. haha men annars så verkar du reko (säger man så nu för tiden eller?)

Postat av: Anonym

Paranteser är otroligt beroendeframkallande; (vi har ju redan konstanterat att allt kan bli ett beroende!) Sen kan vi väl slå fast att paranteser är ett bättre beroende än att skratta åt skämt man inte förstår, eftersom ens vänner låtsats göra det. (förstå alltså) =) Tack du! Jag är gärna Reko. Kändes som ett ord som behöver komma tillbaka! =) (detsamma gäller MoDo!) Hoppas du skrivit nått mer givande som jag kan kommentera imorgon! Du är ju trots allt en flitig bloggare! (Beter mig som att jag tror att jag känner dej!) *flina* Ha en fin kväll! ....(och vaddå; "trots allt" ? Vad menar jag med det?!)

2006-01-18 @ 21:44:08
Postat av: Fralle

Hoppas då att du och din färjestad-halsduk var i scandinavium i förgår...=)

2006-01-19 @ 08:59:25
URL: http://fralle.blogg.se
Postat av: Camilla Jansson

;) ja det är skönt med halsduk OCH mössa! När jag var tonårig så var det ju töntigt med mössa men nu använder jag det i alla fall.... ;)
Trevlig helg önskar jag dig från en SNÖIG Skara där jag jobbar just nu!

2006-01-20 @ 09:00:06
URL: http://rainred.blogg.se
Postat av: pussah__

sarah var beställde du din modo halsduk vill me ha en modo halsduk : (

2007-04-13 @ 21:51:08
URL: http://lunar.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback