It is all about the sports!

Det var ett tag sedan jag faktiskt skrev något om sport. Så här kommer ett inlägg som är all about sport! Så som fotboll, ishockey, golf, friidrott, tja ni fattar. Var beredda på en hel del åsikter nu, så kör vi!

  • Roland Andersson gör en groda? Att säga att kvinnor kunde se matchen mellan Sverige och Saudiarabien på TV var väldigt dumt. Nu när han ahr kommit hem så bojkottar han nu media, för att han ska ha blivigt felciterad. Vilket han inte var. Borde Roland avgå? Svaret är så klart nej. Borde han be om ursäkt? Svaret är så klart ja. Borde han sluta bojkotta media? Svaret är ja. Skärp dig Roland, stå för vad du har sagt och gå vidare i ditt liv.
  • Tony vann "jerringpriset"! Äntligen, fanns ingen annan som var värdare det. Tony är bra, han är bäst!
  • Färjestad är i kris! Laget ligger femma i tabellen. Ingen bra plasering. De spelar inte heller så bra. Det finns en tre stegs plan som jag anser är nödvändig: 1.Sparka tränarna. 2.Ta ett snack med spelarna, fråga om de vill ha något SM-guld eller ej. 3.Kör igång igen, med nya tränare och med ett nytänt lag, från början, från grunden! Steg 1 är gjort, nu vill jag se 2 och 3 bli avklarade.
  • Anja har problem! Hon har kört ut flera gånger nu. Tyvärr Anja, du ahr tappat det. Det som gjorde till den bästa förra sässongen. Det blir inget OS-guld, det blir ingen världskupp seger. Anja är slut. Vinner hon inte idag, så är det slut för hennes del. Hon blir den nya Elofsson!
  • Larsson tar över efter Etoó. Äntligen får han spela, Larsson ska visa världen vad fan han går för. Hoppas han lyckas. Jag kan lova alla er att när Etoó är tillbaka så ahr Larsson slängt in 10 mål! Så bra är han, så bra kommer han vAra i VM.
  • Svensk friifrott går sådär. Carolina är borta, Olsson är borta, Holm är borta, nu är det bara Kajsa kavar. Heja Kajsa!
  • Foppa är livsviktig i OS! Utan han så kan vi inte vinna och nu är han skadad! Han kommer nog inte tillbaka innan OS. Han missar förmodligen OS med. Men Lundqvist är viktigare. För utan han så kan vi inte ens ta medalj. Alltså, inget guld i OS, men kanske ett silver eller brons.
  • Aleander Östlund borde söka sig ett nytt lag. Han är bra, men han behöver ett lag som kan ahntera honom. Aston Villa skulle nog vara bra för herr Östlund. Finns igentligen ingen grund i mitt ressonemang, men Aston låter bra!
  • Beckham är okej. David Beckham är inte så bra som han har vart, men han kan fortfarnade göra frisparksmål. England kommer tack vare Beckham gå till kvartsdinal i VM.
  • IFK Göteborg faller ihop som ett korthus. Snart har de inga kvar i sin förening. Alla avgår. Stackars Götebrog, men de ska ner i Superettan om de fälls för skattebrott så är det bara.
  • Svennis är lurad! Han blev lurad. Stackars Svennis. Nej, helt ärligt så får han skylla sig själv. Sitte rhan och säger till en främmande människa om hur hans landslag är så får han skyulla sig själv. Sedan att han nu stämmer tidiningen som blåste han är ju klockrent! Bra Svennis, men ta det lugnt nästa gång en främmande man frågar om ditt landslag.
  • Pokern är förstörd! Nu har "sporten" poker blivigt förstörd. Det är för många idioter som inte kan spelet som spelar nu. Jag är trött, jag tänker inte lägga ned mer tid och ork på poker. Jag tar ett brejk, det borde hela poker Sverige göra!
  • Ne, det blev ingen golf! Tyvärr jag orkar inte ta upp golfen, det finns ingen intressant nu på den fronten, sorry att jag gav er falska förhoppningar...
//Fredrik



Kommentarer
Postat av: Joanna

Du kan skriva om Poker bland sport men ej ridsport, detta var illa. Mycket illa... :/

Men förövrigt så kan jag hålla med dig om att Anja inte kommer hålla.

Postat av: v

grymt, lite mer sånt här fast helst ska du ju då bara fokusera på spanska fotbollen ;D.. Hahha beror pokerbrejke pga mina teorier om spelmissbruk och annat skit snack om de igår;P hhaaha trevligt att jag kan avvänja en från pokervärlden iså fall.. Nej jag har inte börjat spela poker och ska inte göra det heller., (eller, vill du lära mig? =S).. ridsport var de bra att du höll dig undan för.. neej jag är ingen häst människa och kommer ALDRIG att bli med en sådan Hästcrazy syster som jag har, POOR MEEE!! !
tjingeling!

2006-01-22 @ 15:45:35
URL: http://adnav.blogg.se
Postat av: Spanskmannen

Kul läsning! Tycker personligen:
Har Roland sagt något fel? Absolut inte.
Ska Roland bojkotta media? Självklart.
Ska hela Sverige be Roland om ursäkt? Svar ja.
Är golf en sport? Tveksamt.
Är Beckham fortfarande lika bra? Svar ja.
Har Beckham spelat 3 år på fel position? Svar ja.
Borde poker förbjudas? Eventuellt.

Ha det bra!

2006-01-22 @ 20:00:20
URL: http://spanskmannen.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback