New York maraton nästa, eller? (fan)

Grattis! Fredrik, du har lovat bort dig själv till The New York Marathon! Detta skedde på en resturang, på Lancarote, på Fredagen den 30:de december, 2005. Fan! Varför? - Inte vet jag. Jag är inte någon som helst löpar form för att springa de 26,2 mil (tror det är amerikanska mil) långa loppet. Men dum som jag är så säger jag... att visst, kanske... (fast det var nog ett ja från min sida, inte kanske). Fan. han som "lurade" med mig är M, min syrras sambo... han har sprungit skiten innan, han kan springa, han är duktig. Jag har typ som största löpar prestation klarat av att springa en slinga på 2,5 kilometer, på 20 minuter (om detta är bra kan ju disskuteras). Om jag har riktigt otur så händer något av följande:

- Jag snubblar vid starten och blir nedtrampad.
-.Jag får håll och går igenom skiten, för att få den sämsta tiden genom tiderna.
- Jag överanstränger mig och dör någonstans vid Brooklyn Bridge. Skicka blommor tack...
- Jag dyker aldrig upp vid starten för att jag låste in mig på hotelltoaletten... (detta kanske är mer tur i mitt fall...)

Eller så går allt as bra och jag får en okej tid, det är ju bara att träna, börjar jag nu så är jag nog i form... hoppas jag. Ska jag vara helt ärlig så vet jag fan inte ens när det går av stapeln, så insatt är jag. men jag vet att vinnaren förra året sprang hela sträckan på 2:09:30... lycka till med att hålla den takten, Fredrik!

Nä, nu börjar jag nog att smida på en plan för att komma ur hela den här grejen, en del av mig vill åka, det är idealisten, men realisten i mig säger att jag inte klarar det.. så jag får se hur jag gör.. vi skrev ju i alla fall inget kontrakt på det... eller?

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: by joanna herself.

haha! ska hålla tummarna (:

Postat av: Danne

Shyst att dra till The US i alla fall!

2006-01-13 @ 20:07:43
URL: http://dustyrogers.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback